LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2022 16:18

Διόνυσος: Άκρως επιθετικό είδος ο λύκος που κυκλοφορεί

Ως ένα άκρως επιθετικό είδος λύκου χαρακτηρίζεται απο τους ειδικούς το ζώο που επιτέθηκε και σκότωσε δυο σκυλιά στον Διόνυσο την περασμένη Πέμπτη.

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ - ΛΥΚΟΣ - ΛΥΚΟΙ

Ως ένα άκρως επιθετικό είδος λύκου χαρακτηρίζεται απο τους ειδικούς το ζώο που επιτέθηκε και σκότωσε δυο σκυλιά στον Διόνυσο την περασμένη Πέμπτη.

Το κλιμάκιο του Δασονομείου Αγίου Στεφάνου που έκανε αυτοψία στο χώρο που επιτέθηκε ο λύκος επισημαίνει πως πρόκειται για Μονόλυκο.

Ενα είδος λύκου που ζει κυρίως μόνο του και οχι σε αγέλη και φαίνεται να έχει εγκλωβιστεί στις πλαγιές της Πεντέλης.

Στη λεωφόρο Αιολίδος, μάλιστα, ο λύκος φέρεται να πήδηξε τη μάντρα ενός σπιτιού και να εισέβαλε στην αυλή την ωρα που η ένοικος τον παρακολουθούσε έντρομη απο τη τζαμαρία.

Όλες οι περιγραφές μιλούν για ενα πολύ μεγάλο ζώο, εξαιρετικά άγριο 

Το κλιμάκιο του Δασονομείου Αγίου Στέφανου εντόπισε τα σημεία της πάλης του λύκου με το άτυχο σκυλί καθώς και τα χνάρια που άφησε πίσω του το άγριο ζώο.

Απο την έρευνα προέκυψε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προσεγγίζει την περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κακοκαιρία - ΗΠΑ: Χιονοπτώσεις ρεκόρ, 95000 σπίτια χωρίς ρεύμα

Κορονοϊός - Όμικρον 2: Πόσο επικίνδυνη είναι η νέα υποπαραλλαγή

Πάνος Νάτσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραΐσι: Αναζητείται ελικόπτερο της συνοδείας του προέδρουΣήμερα 16:13 | Ειδήσεις

Το ελικόπτερο φέρεται να εμπλέκεται σε ατύχημα στην επαρχία του ανατολικού Αζερμπαϊτζάν.

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΣήμερα 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσειςΣήμερα 15:07 | Ειδήσεις

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν εκρήξεις και μάχες που συνεχίζονταν όλη τη νύχτα στην Τζαμπάλια, μετά την εντολή που έδωσε ο στρατός για εκκένωση συνοικιών.

19η Μαΐου - Ερντογάν: Η ημερομηνία της ανεξαρτησίας του έθνους μας ενάντια στην εχθρική κατοχήΣήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Τούρκος Πρόεδρος στο μήνυμά του για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Τουρκίας, που συμπίπτει με την Ημερα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμία: Τύπωσε... κηδειόχαρτα για να βρει ποιος τον “κάρφωσε” (εικόνες)17:15Θεσσαλονίκη: Σε αστυνομικό κλοιό η Καμάρα ενόψει συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ (εικόνες)16:50Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία16:35Ιράν - Ραΐσι: Αναζητείται ελικόπτερο της συνοδείας του προέδρου16:21Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι Ευρωεκλογές16:09Κρήτη - Σύλληψη 5 ατόμων: Ρήμαζαν σπίτια και είχαν λεία χιλιάδων ευρώ 15:55Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις15:41Τροχαίο - Εύβοια: Αυτοκίνητο τούμπαρε σε κεντρικό δρόμο (εικόνες)15:28Θεσσαλονίκη: Πώς “πιάστηκε” 26χρονος διακινητής παράτυπων μεταναστών 15:14Ινδονησία: Έκρηξη ηφαιστείου - Εκκενώθηκαν 7 χωριά (εικόνες)15:10“Παγιδευμένοι”: Η δολοφονία του Σταύρου και οι νέες απειλές (εικόνες)14:56Εκλογές ΤΕΕ: Στις κάλπες σήμερα 120000 μηχανικοί14:42Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονης14:29Σλοβακία - Φίτσο: Εκτός κινδύνου η ζωή του πρωθυπουργού14:15Γενοκτονία Ποντίων - Ανδρουλάκης: Ο αγώνας για διεθνή αναγνώριση συνεχίζεται14:02Μπάρες σοκολάτας από τον Νικόλα Καρβέλα (βίντεο)13:48Γενοκτονία Ποντίων - Κασσελάκης: Δεν μπορεί να υπάρχει σχέση φιλίας χωρίς αναγνώριση του εγκλήματος13:35Ουγγαρία - Δούναβης: Φονική σύγκρουση σκαφών στον ποταμό13:21Προεδρικές εκλογές στη Δομινικανή Δημοκρατία με φόντο την κρίση στην Αϊτή 13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι ευχάριστες εξελίξεις και οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)12:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο