LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2024 12:53

Ερντογάν σε Ισραήλ: Αποδεχτείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός

Τι είπε για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα και την βούληση της Τουρκίας, «να αυξήσει τους φίλους της στην περιοχή».

Ερντογάν - Εξωτερική Πολιτική Τουρκίας

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, κάλεσε το Ισραήλ να δεχτεί την πρόταση κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα υποστηρίζοντας  ότι η Χαμάς αποδέχτηκε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός έπειτα από παρότρυνση της Τουρκίας, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, χθες βράδυ, έπειτα από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, έκανε σύντομη αναφορά στην επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα στις 13 Μάϊου.

Ταυτόχρονα όμως έκανε αναφορά και στον δικέφαλο αετό των Σελτζούκων ο οποίος κοιτάει και στην Ανατολή και στην Δύση. «Όπως ο δικέφαλος αετός των Σελτζούκων, θα αναζητήσουμε τρόπους να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με την ανατολή και τη δύση με βάση τα κοινά μας συμφέροντα», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι η Τουρκία προσπαθεί να αυξήσει του φίλους της και «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει με τις χώρες της περιοχής».

Ειδήσεις σήμερα: 

Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων

Γάζα: Διπλωματικός πυρετός για την επίτευξη εκεχειρίας

Λάρισα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδερφό του κι έναν φίλο τους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραΐσι: Αναζητείται ελικόπτερο της συνοδείας του προέδρουΣήμερα 16:13 | Ειδήσεις

Το ελικόπτερο φέρεται να εμπλέκεται σε ατύχημα στην επαρχία του ανατολικού Αζερμπαϊτζάν.

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΣήμερα 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Λ. Αλεξάνδρας: Ένταση με οπαδούς του Παναθηναϊκού και αστυνομικούς (βίντεο)Σήμερα 18:56 | Ειδήσεις

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης της ομάδας πριν από το μεγάλο ντέρμπι "αιωνίων" ενάντια στον Ολυμπιακό. 

Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσειςΣήμερα 15:07 | Ειδήσεις

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν εκρήξεις και μάχες που συνεχίζονταν όλη τη νύχτα στην Τζαμπάλια, μετά την εντολή που έδωσε ο στρατός για εκκένωση συνοικιών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λ. Αλεξάνδρας: Ένταση με οπαδούς του Παναθηναϊκού και αστυνομικούς (βίντεο)19:13“Ψυχοκόρες”: Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά (βίντεο)18:59Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Συνελήφθη οπαδός του με σπαθί18:45Ρούλα Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε το σπίτι της στην Πάτρα18:31Θεσσαλονίκη - ΠΑΟΚ: Οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα18:17Μαύρη Θάλασσα: Η Ουκρανία κατέστρεψε ρωσικό ναρκαλιευτικό 18:02ΟΟΣΑ: Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα επιφέρει η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη17:48Καιρός: Αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές την Δευτέρα17:33Γιατί έρχεται αφρικανική σκόνη στην Ευρώπη;17:19Λαμία: Τύπωσε... κηδειόχαρτα για να βρει ποιος τον “κάρφωσε” (εικόνες)17:05Θεσσαλονίκη: Σε αστυνομικό κλοιό η Καμάρα ενόψει συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ (εικόνες)16:50Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία16:35Ιράν - Ραΐσι: Αναζητείται ελικόπτερο της συνοδείας του προέδρου16:21Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι Ευρωεκλογές16:09Κρήτη - Σύλληψη 5 ατόμων: Ρήμαζαν σπίτια και είχαν λεία χιλιάδων ευρώ 15:55Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις15:41Τροχαίο - Εύβοια: Αυτοκίνητο τούμπαρε σε κεντρικό δρόμο (εικόνες)15:28Θεσσαλονίκη: Πώς “πιάστηκε” 26χρονος διακινητής παράτυπων μεταναστών 15:14Ινδονησία: Έκρηξη ηφαιστείου - Εκκενώθηκαν 7 χωριά (εικόνες)15:10“Παγιδευμένοι”: Η δολοφονία του Σταύρου και οι νέες απειλές (εικόνες)14:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο