LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τοπικά ΝέαΔημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2022 18:25

Ενδοοικογενειακή βία - Βόλος: Την έσερνε στο δρόμο!

Καταγγελία έφθασε στην σελίδα των Μαχητικών και Ελεύθερων Βόλου, από αυτόπτη μάρτυρα περιστατικού κακοποίησης. 

Κακοποίηση - ξυλοδαρμός - ξύλο - γυναίκα

Καταγγελία έφθασε στην σελίδα των Μαχητικών και Ελεύθερων Βόλου, από αυτόπτη μάρτυρα περιστατικού κακοποίησης. Όπως αναφέρει: 

«Τα ξημερώματα της Παρασκευής 21/1/2022 και ώρα 1:15 το βράδυ, μεταξύ των οδών Ξενοφώντος και Πλάτωνος, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, έλαβε χώρα ένα περιστατικό κακοποίησης. Είδα έναν άντρα στο δρόμο να κρατά μαζί του μια γυναίκα, χωρίς τη θέλησή της.

Ο άντρας την κράταγε σφιχτά κι εκείνη φώναζε “σε παρακαλώ”. Παρά την αντίδραση του κόσμου από τις γύρω πολυκατοικίες που θορυβήθηκε από το συμβάν και φώναζε στο δράστη να σταματήσει, εκείνος συνέχισε ακάθεκτος και στη συνέχεια έσυρε τη γυναίκα -η οποία βρισκόταν κάτω στο δρόμο- για να τη βάλει μέσα σε ένα αυτοκίνητο παρά τις αντιδράσεις της ίδιας.

Όταν ο κόσμος πήγε να κατέβει κάτω στο δρόμο, ο άντρας έβαλε τη γυναίκα στο αυτοκίνητο, της είπε «κόψε τα κλάματα», κι ενώ εκείνη έκλαιγε ασταμάτητα, το αυτοκίνητο έφυγε. Το αυτοκίνητο είχε χρώμα γαλαζοπράσινο, ενώ στο πίσω μέρος του είχε θήκη για ποδήλατα.»

Πηγή: magnesianews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλακτομπούρεκο με φύλλο κανταΐφι από τον Πέτρο Συρίγο

“Ελπίδα” - Κεραμέως: κατάργηση και συγχωνεύσεις για Τμήματα ΑΕΙ

“Ελπίδα” - Σχολεία : Που θα είναι κλειστά την Δευτέρα (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγιο φώς: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται στο μετόχι του Παναγίου Τάφου και σε όλες τις Μητροπόλεις 20:22Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31Μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: Οι σκέψεις μας στους αδύναμους και τους ένστολους16:17Γάζα - Le Monde: Διαρρήξεις σε τράπεζες με λεία 66000000 ευρώ16:04Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση15:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο