LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2022 20:14

Flurona - Αργεντινή: Τρίχρονο αγόρι το πρώτο κρούσμα

Τη διπλή ταυτόχρονη μόλυνση ενός ασθενούς με κορονοϊό και γρίπη καταγράφηκε στην Αργεντινή.

AP  - κορονοίός - νοσοκομείο - γιατρός

Τη διπλή ταυτόχρονη μόλυνση ενός ασθενούς με κορονοϊό και γρίπη καταγράφηκε στην Αργεντινή. Όπως έγινε γνωστό στην ανατολική επαρχία Σάντα Φε εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα της «flurona», με άλλα λόγια της ταυτόχρονης μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό και από τον ιό της γρίπης.

Οι αρχές της Αργεντινής επιβεβαίωσαν τη διπλή μόλυνση γρίπης και κορονοϊού ενός αγοριού τριών ετών, διαβεβαιώνοντας πως το παιδί πήγαινε καλά και επρόκειτο να μεταφερθεί στη γενική πτέρυγα του νοσοκομείου όπου έχει εισαχθεί.

Ο μικρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Ορλάντο Αλάσια της Σάντα Φε, της ομώνυμης πρωτεύουσας της επαρχίας, καθώς παρουσίασε «επιληπτικές κρίσεις».

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποκάλυψαν τη διπλή μόλυνση, εξήγησε ο Οσβάλντο Γκονσάλες Καρίγιο, ο διευθυντής του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Είναι πολύ συχνό να διαπιστώνουμε ότι ασθενείς έχουν προσβληθεί από δύο ιούς, αλλά ποτέ πριν δεν είχαμε αυτόν τον συνδυασμό», διευκρίνισε.

Το πρώτο κρούσμα της «flurona» σε παγκόσμια κλίμακα εντοπίστηκε στο Ισραήλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο πολιτικός που αυτοκτόνησε σε απευθείας μετάδοση (εικόνες)

Κρεμλίνο: Ανυπόστατα τα δυτικά δημοσιεύματα για ρωσική "προβοκάτσια" στην Α. Ουκρανία

Θεσσαλονίκη – ομαδικός βιασμός: Συγκινημένη από τη συμπαράσταση του κόσμου η Γεωργία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”Σήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Πώς εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις εθνικές οδούς της χώρας.

Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)Σήμερα 18:06 | Ειδήσεις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη ΡάφαΣήμερα 19:34 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός διαχώρισε το ζήτημα της επέμβασης στη Ράφα από τις προσπάθειες διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα19:33Μητσοτάκης - Σακελλαροπούλου: Συνάντηση και ενημέρωση στο Προεδρικο Μέγαρο19:19Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)19:05Γάμοι ομόφυλων - Πειραιάς: Φόβοι για ένταση στον πρώτο γάμο στο λιμάνι18:51Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία18:37ΗΠΑ: Η Στόρμι Ντάνιελς αναμένεται να καταθέσει στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ18:23Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ “κάθεται” στο τραπέζι διαπραγματεύσεων του Καΐρου18:09Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς17:55Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο17:41Ελληνικό: Είχε στο σκάφος επωμίδες και όπλο και... παρίστανε τον Λιμενικό17:27Μεταξουργείο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία οδήγησε σε σύλληψη για μαστροπεία17:13Λάρισα - Σοβαρό τροχαίο: Κόρη και πατέρας στο νοσοκομείο16:59Χίος: γυναίκα καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού και πέθανε16:45Eurovision 2024: Οι συμμετοχές του Α' ημιτελικού (βίντεο)16:31Missing Alert για την εξαφάνιση 29χρονου16:17Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία Ζελένσκι16:03Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Τα δημόσια αγαθά είναι εθνική υπόθεση (εικόνες)15:50Ανδρουλάκης από Σέριφο: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών (εικόνες)15:36Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”15:22ΠΑΣΟΚ για Μονή της Χώρας: Πρόκληση με υπογραφή Ερντογάν η μετατροπή της σε τζαμί15:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο