LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 01 Ιανουαρίου 2022 19:24

Φίλιππος Φόρτωμας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποσωλήνωσή του

Ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορoνοϊό

Φίλιππος Φόρτωμας

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορoνοϊό, δύο μέρες μετά την αποσωλήνωσή του από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ευχήθηκε μέσω facebook για τη νέα χρονιά, αλλά και ευχαρίστησε όσους ήταν δίπλα του στη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον ιό.

«Η χρονιά που πέρασε μου επεφύλασσε στο κλείσιμο της, μια περιπέτεια υγείας εξαιτίας του κορoνοϊού, η οποία με έκανε να σκεφτώ πόσο ευεργετικός ήταν ο εμβολιασμός μου, αλλά και πόσο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία μας! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για τις αμέτρητες ευχές, τα μηνύματα και τα τηλέφωνα σας! Με γεμίσατε με αγάπη και μου δώσατε μεγάλη δύναμη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Πολεμικής Αεροπορίας για τη φροντίδα του.

Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και με αγάπη για όλους σας και για τις οικογένειες σας! Να εμβολιαστείτε όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει γιατί το πιο σημαντικό για την χρόνια που ξεκίνησε πριν λίγο είναι να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί! Χρόνια Πολλά!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Φίλιππος Φόρτωμας.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: “Σαρώνει” η Όμικρον σε Αττική και μεγάλες πόλεις

Ο Καρέλιας “χρύσωσε” τους εργαζόμενους για άλλη μια χρονιά

Η Σακελλαροπούλου στην Προεδρική Φρουρά για την πρωτοχρονιάτικη πίτα (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτηΣήμερα 13:27 | Ειδήσεις

Πώς "κέρδισε" ο Εμπραχίμ Ραϊσί το προσωνύμιο «χασάπης της Τεχεράνης». 

Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιοις εκλεγμένος βουλευτής με την ΝΔ εκπίπτει του αξιώματος του, μετά από ένσταση υποψήφιου στον ίδιο συνδυασμό. Ποιές ενστάσεις των Σπαρτιατών δεν συζητήθηκαν.

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 14:58 | Ειδήσεις

Τι προκύπτει από την έρευνα σε εκατοντάδες επίσημα έγγραφα, για τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη λειτουργίας του “112”, την πολιτική αντιδικία και την ολοκλήρωση με καθυστέρηση ετών, που φέρεται να “κόστισε” πολλές ανθρώπινες ζωές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ισπανία: Διαγωνισμός σέρφινγκ με σκυλιά να δαμάζουν τα κύματα (βίντεο)17:15Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους Σπαρτιάτες17:01ΕΟΔΥ: Δωρεάν εξέταση για τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα16:47Συμφωνία των Πρεσπών - Κεχαγιά: Ο Μητσοτάκης οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από την κοινωνία και τους αρχιτέκτονές της16:34Κολωνός: 17χρονος με περίστροφο συνελήφθη από την ΕΛΑΣ16:20Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...16:07Ιράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτη15:54Τζουλιάν Ασάνζ: “Πράσινο φως” από τη Βρετανία για έφεση κατά της έκδοσής του15:40Λαμία - Σχολικά γεύματα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φωτιά στο εργοστάσιο15:26Σκιάθος – δυστύχημα: Ξεψύχησε την ώρα της αεροδιακομιδής15:13Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος δράστης15:00Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής14:47Eνδοοικογενειακή βία - Panic Button: Επεκτείνεται σε όλη τη χώρα14:34Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για τον Νετανιάχου και ηγέτες της Χαμάς14:21ΗΠΑ: Η “εξέγερση” στα πανεπιστήμια για την Γάζα και το αίτημα για οικονομικό “διαζύγιο” με το Ισραήλ14:07Μαρινάκης: Η εισαγόμενη ακρίβεια είναι το νούμερο ένα πρόβλημα13:53Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος13:40Φοιτητικές εκλογές: Έκκληση του Κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ κατά της αφισορύπανσης13:26Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες13:13Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι νέες τους θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο