LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Δεκεμβρίου 2021 12:15

“Το Πρωινό”: ο Νίκος Ψαρράς για τις “Άγριες Μέλισσες” και την επιστροφή του (βίντεο)

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την επανεμφάνιση του στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1, τι λέει για την υπόθεση Δούκα - Κιμούλη και πως σχολιάζει τις εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Νίκος Ψαρράς - το Πρωινό

«Επιστρέφω στις Άγριες Μέλισσες», ανακοίνωσε χαμογελώντας ο Νίκος Ψαρράς, αμέσως μετά την εμφάνιση του στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωϊνό», την προπαραμονή των Χριστουγέννων.

 Όπως αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός, «η επιστροφή μου στις Άγριες Μέλισσες είναι κάτι που το ήθελα πολύ, είμαι χαρούμενος που επιστρέφει ο “Σταμάτης” στην σειρά, η συμμετοχή μου στην οποία είναι κάτι που το είχαμε συζητήσει από το καλοκαίρι στην Επίδαυρο, με την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη».

Σχετικά με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Νίκος Ψαρράς είπε «“Τα εν οίκω μη εν δήμω”, κάτι ήξεραν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Εμείς (ενν, οι καλλιτέχνες), το ξέρουμε καλά, γιατί προσπαθούμε να διαφυλάξουμε την προσωπικής μας ζωή, όχι για εμάς, αλλά για τα παιδιά μας. Αν έβγαινε κάτι προσωπικό μου στο διαδίκτυο θα ήταν κάτι πολύ στενόχωρο για μένα, πόσω μάλλον να το βγάλω εγώ ο ίδιος».

«Όταν υπάρχει  απειλή και δόλος, πρέπει να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη. Τρέμω στην ιδέα ότι ο γιός μου θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια τέτοια απειλή και το πώς θα διαχειριστεί κάθε άνθρωπος τέτοιο ενδεχόμενο», ανέφερε ο Νίκος Ψαρράς.

Ακόμη ο ηθοποιός τόνισε πως «δεν μπορείς να διεκδικείς ανθρώπους, απειλώντας του με όποιον τρόπο», προσθέτοντας πως «επειδή τα πράγματα κάνουν κύκλους, πρέπει να ξεκινήσουμε από το ότι κανείς δεν πρέπει να αφήνει άλλους να καταγράφουν τις προσωπικές στιγμές τους. Τα θύματα πρέπει να δείξουν και ψυχραιμία όταν διαπιστώσουν ότι υπάρχει τέτοιο υλικό και απειλή. Αμέσως πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο της Δικαιοσύνη. Τα έχουμε κάνει όλα χύμα. Γιατί πρέπει  να είναι η κρεβατοκάμαρα μας σε κοινή θέα; Έχουμες χάσει τα αυγά και τα πασχάλια».

«Για την υπόθεση της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη έχω κληθεί δύο φορές από το ΣΕΗ, έχω καταθέσει για το πώς έγιναν τα πράγματα, αλλά η κατάσταση έμεινε εκεί, δεν έχει βγει απόφαση από όσο ξέρω», είπε ο Νίκος Ψαρράς.

Δήλωσε πάντως πως κατά την γνώμη του, «το #MeToo πήγε χαμένο, γιατί έμεινε στο θέατρο και δεν επεκτάθηκε σε άλλους χώρους. Κάτι πήγε να γίνει στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά σταμάτησε εκεί. Δεν προχώρησε καθόλου. Το θέατρο δεν αποτελείται από ανθρώπους που βιάζουν, απειλούν και δέρνου. Αυτοί είναι μειοψηφία. Το θέμα είναι να πάρει δύναμη μια κοπέλα που εργάζεται σε σούπερ μάρκετ για να καταγγείλει ότι της έχει συμβεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαηλίδου για σεξουαλική κακοποίηση σε ορφανοτροφείο: γυναίκες οι υπάλληλοι που ελέγχονται

Μετάλλαξη Όμικρον: Υποχρεωτική μάσκα παντού και “μπλόκο” στις μαζικές εκδηλώσεις

ΓΣΕΕ - Αργίες: πως αμείβονται Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενήΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, επισκέφθηκαν το πρωί δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική ΔικαιοσύνηΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης. Τι επεσήμανε ο δικηγόρος του, για την πρώτη φορά που ενεργοποιείται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο άρθρο του Π.Κ.

Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, που υποστηρίζει ότι ο πατέρας του πέθανε από ιατρικό λάθος. Τι ζητά από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τι λέει για τον Πρωθυπουργό, τι καταγγέλλει για το Νοσοκομείο “Αττικόν”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι προβλέψεις του τριημέρου (βίντεο)13:01Καλιφόρνια: Σκύλος κυνηγάει το αφεντικό του που τον εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου (βίντεο)12:48“Τουρισμός για όλους 2024”: Έγινε η κλήρωση των δικαιούχων12:35Και η ψυχολογική κακοποίηση;12:21Καλλιάνος - Γιατρός “Αττικόν”: Η εισαγωγή στην ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση12:08Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη11:54Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος11:42Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο