LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2021 22:55

Πέθανε ο Μίμης Στεφανάκος

Έφυγε απο την ζωή ο πάλαι ποτέ άσος της μπάλας και πρώην σύζυγος δημοφιλούς πρωταγωνίστριας του κινηματογράφου. Πως τον αποχαιρετά η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μίμης Στεφανάκος

Φτωχότερη είναι η οικογένεια του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά, καθώς το βράδυ της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο θρυλικός αμυντικός Μίμης Στεφανάκος, ο οποίος ήταν και επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού.

Ο Μίμης Στεφανάκος ήταν ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, παίζοντας για επτά χρόνια τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής Ελλάδος.

Μάλιστα με την ερυθρόλευκη φανέλα αγωνίστηκε σε 170 αγώνες και σημείωσε 3 γκολ.

Ο ΜΝίμης Στεφανάκος κατέκτησε 2 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα Ελλάδος, 2 πρωταθλήματα ΕΠΣ Πειραιώς και το Βαλκανικό Κύπελλο το 1963.

Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη ενώ πρωταγωνίστησε και σε ελληνικές ταινίες στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Μίμης Στεφανάκος

Στην διάρκεια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό απέρριψε προτάσεις από την Ίντερ και τη Φενέρμπαχτσε.

Το 1965 πήγε στην Νότια Αφρική και αγωνίστηκε με τις τοπικές Ρέιντζερς και Κορίνθιανς. 

Το αντίο της ΠΑΕ Ολυμπιακός

"Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρετά τον θρυλικό Μίμη Στεφανάκο, που άφησε απόψε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών. Ο Μίμης Στεφανάκος φόρεσε για επτά χρόνια (1958-1965) την ερυθρόλευκη φανέλα, τιμώντας τη όπως της αρμόζει. Στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας, έξι φορές το Κύπελλο, πήρε ένα Βαλκανικό Κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική ομάδα. Ήταν επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Μίμη Στεφανάκο, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…", αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί στην Γλυφάδα με έναν τραυματία

Δολοφονία στην Σαντορίνη: ο δράστης μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Κουρουμπλής στον ΑΝΤ1: Δεν ανακαλώ, εγκληματικές πολιτικές οδηγούν σε δολοφονίες (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο