LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 13 Δεκεμβρίου 2021 13:03

“Το Πρωινό” - Κούγιας: είμαι ο πιο τυχερός άνδρας (βίντεο)

Τι είπε για την Εύη Βατίδου, τα παιδιά τους που θέλει να γίνουν δικηγόροι, το ατύχημα που λίγο έλεψε να στοιχίσει την ζωή του και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Το Πρωινό - Κούγιας

Για όλους και για όλα μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Το Πρωινό». 

Αναφερόμενος στο τροχαίο, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή, ο ποινικολόγος, αφού περιέγραψε τηις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα και το στοιχείο που στάθηκε σωτήριο για τον ίδιο, είπε «Κατάλαβα ότι τελειώνει την ζωή μου, σκεφτόμουν τα παιδιά μου. Το πρώτο που σκέφτεσαι η αλήθεια είναι πως είναι ο εαυτός σου, λες “γιατί αυτό; Γιατί έτσι;”. Μιλάμε για 3 δευτερόλεπτα τώρα. Ευτυχώς δεν είχα συνεπιβάτες, αν είχα θα είχαν γίνει “κιμάς”». 

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τα παιδιά του, λέγοντας πως «είναι διακαής μου πόθος, από μικρή ηλικία, να ακολουθήσουν την νομική τα παιδιά μου. Είναι κρίμα, το αντιμετώπισαν συνάδελφοι μου που έκαναν εξαιρετικά παιδιά, αλλά δεν έγιναν δικηγόροι και έτσι χάθηκαν μεγάλα δικηγορικά γραφεία που θα μπορούσαν να έχουν συνέχεια». 

Χαμογελώντας στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα εάν ισχύει η φήμη πως έχει ήδη φτιάξει γραφεία για τα παιδιά του στο νομικό γραφείο που διατηρεί, ο ποινικολόγος, είπε «ο γιός μου είναι στο δεύτερο έτος της Νομικής. Η κόρη μου είναι μαθήτρια του 19,3 και έχει ήδη «βγάλει» τρεις φορές την ύλη των Πανελλαδικών. Εγώ άφησα τα παιδιά να αποφασίσουν μόνα τους, αλλά τα επηρέασα. Ποτέ δεν τα κάναμε να έχουν πλουτοκεντρική ζωή. Το ξεκίνησε η μητέρα τους και το ακολούθησα και εγώ, τα παιδιά μου ντύνονται ακόμη στο Zara και όχι με ακριβές μάρκες». 

«Ο Λαζόπουλος εκτελούσε συμβόλαιο εναντίον μου για 8 χρόνια, γιατί ο ιδιοκτήτης του καναλιού που ήταν τότε, είχε αντιδικία με διάφορους πελάτες μου. Με παρουσίαζε σαν κάτι που δεν είμαι. Ούτε κοντός είμαι ούτε επικίνδυνος άνθρωπος», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας. 

Μιλώντας για την Εύη Βατίδου, υποστήριξε πως «Ποτέ δεν υπήρξε ακραία εχθρότητα ανάμεσα σε μένα και την μητέρα των παιδιών μου. Υπήρξε μια ταραγμένη περίοδος, λόγω κακών συμβούλων που είχε και άλλων συγκυριών». 

Ο δικηγόρος δήλωσε πάντως πως «Πιο τυχερός άνδρας από μένα στην ζωή, δεν υπάρχει. Έκανα το κέφι μου, λειτούργημα (ενν. την δικηγορία). Όποια γυναίκα ήθελα να με ερωτευτεί, με ερωτεύθηκε. Πήγα στην εκκλησία, ερωτευμένος,  Παντρεύτηκα μια από τις πιο ωραίες γυναίκες της Ελλάδας. Τα παιδιά μου έχουν μια πολύ καλή μητέρα». 

«Από το 2007 που χώρισα, τα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει ούτε με μια σύντροφο μου ή την μέλλουσα σύζυγο μου. Τα παιδιά χρειάζονται ασφάλεια. Ποτέ δεν θα κάνω άλλον γάμο», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας ακόμη «όταν χώρισα, τα παιδιά μου ήταν 5 και 2 ετών, άλλαξα όλο το πρόγραμμα μου για να είμαι κοντά τους, έκανα απογευματινά ραντεβού στο γραφείο, ενώ μέχρι τότε έκανα πρωινά, για να έχω χρόνο για τα παιδιά, να είμαι έστω μισή ώρα μαζί τους, έστω για μια βόλτα με το αυτοκίνητο ή μια βόλτα στην θάλασσα».

Ειδήσεις σήμερα:

Κομοτηνή: Μαχαίρωσαν 14χρονο σε συμπλοκή ανηλίκων

“Θεματοφύλακες του Συντάγματος”: η μαρτυρία του γυμνασιάρχη και η απολογία

Κορονοϊός - Γκάγκα για ΜΕΘ: δεν “γεμίζουν” αμέσως οι κλίνες που μένουν κενές (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενήΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, επισκέφθηκαν το πρωί δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική ΔικαιοσύνηΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης. Τι επεσήμανε ο δικηγόρος του, για την πρώτη φορά που ενεργοποιείται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο άρθρο του Π.Κ.

Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, που υποστηρίζει ότι ο πατέρας του πέθανε από ιατρικό λάθος. Τι ζητά από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τι λέει για τον Πρωθυπουργό, τι καταγγέλλει για το Νοσοκομείο “Αττικόν”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι προβλέψεις του τριημέρου (βίντεο)13:01Καλιφόρνια: Σκύλος κυνηγάει το αφεντικό του που τον εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου (βίντεο)12:48“Τουρισμός για όλους 2024”: Έγινε η κλήρωση των δικαιούχων12:35Και η ψυχολογική κακοποίηση;12:21Καλλιάνος - Γιατρός “Αττικόν”: Η εισαγωγή στην ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση12:08Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη11:54Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος11:42Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο