LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 18 Νοεμβρίου 2021 14:45

“Ευαγγελισμός” - Γεννηματά: εγκαίνια στην βιβλιοθήκη που “οραματίστηκε” (εικόνες)

Αποτελεί πρωτοβουλία της Γεννηματά και του Κινήματος Αλλαγής.

Λογοτεχνική βιβλιοθήκη – Ευαγγελισμός – ΚΙΝΑΛ - Φώφη Γεννηματά

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μαζί με την Γραμματέα του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων Μαρία Δημητρακοπούλου–Σιούνα, με παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» κ. Αναστάσιου Γρηγορόπουλου, της Υποδιοικήτριας της 1ης ΥΠΕ κας Μαρίζας Οικονόμου, τον κ. Γιώργο Μπουλμπασάκο, Δ/ντής του 1ου Παθολογικού Τομέα - Δ/ντής της Πνευμονολογικής Κλινικής και του κ. Ανδρέα Τσούνη εκ μέρους της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά, εγκαινίασαν τη λογοτεχνική βιβλιοθήκη για νοσηλευόμενους και εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Λογοτεχνική βιβλιοθήκη – Ευαγγελισμός – ΚΙΝΑΛ - Φώφη Γεννηματά

 Με την προτροπή της Φώφης Γεννηματά πριν λίγους μήνες, ο Τομέας Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων πήρε την πρωτοβουλία δημιουργίας λογοτεχνικών βιβλιοθηκών σε όλα τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα δικαιοδοσίας της 1ης ΥΠΕ. Με τη στήριξη των μελών και των φίλων του Κινήματος Αλλαγής καθώς και εκδοτών, συγκεντρώθηκε ένας ικανός αριθμός βιβλίων ώστε να καλύψει τη δημιουργία αντίστοιχων βιβλιοθηκών.

Λογοτεχνική βιβλιοθήκη – Ευαγγελισμός – ΚΙΝΑΛ - Φώφη Γεννηματά

Λογοτεχνική βιβλιοθήκη – Ευαγγελισμός – ΚΙΝΑΛ - Φώφη Γεννηματά

Σήμερα, εγκαινιάστηκε η πρώτη λογοτεχνική βιβλιοθήκη στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». 

Η προσπάθεια υλοποίησης του στόχου για δημιουργία ανάλογων βιβλιοθηκών σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας θα συνεχιστεί με τη διάθεση των υπαρχόντων βιβλίων και με πρωτοβουλίες συγκέντρωσης νέων.

Λογοτεχνική βιβλιοθήκη – Ευαγγελισμός – ΚΙΝΑΛ - Φώφη Γεννηματά

Λογοτεχνική βιβλιοθήκη – Ευαγγελισμός – ΚΙΝΑΛ - Φώφη Γεννηματά

 Αμέσως μετά τα εγκαίνια ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, δήλωσε:

 «Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το ΕΣΥ και η Φώφη Γεννηματά πίστευε βαθιά σε αυτό. Έδωσε πολλές μάχες για την ενίσχυση του, αλλά και για την στήριξη των ανθρώπων του, των γιατρών και των νοσηλευτών. Πίστευε, όμως παράλληλα, και στο ανθρώπινο του πρόσωπο. Μετά από δική της πρωτοβουλία προ μηνών, και με τη σημαντική δουλειά του Τομέα Εθελοντισμού του Κινήματος Αλλαγής, έχουμε τη χαρά, μαζί με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, να εγκαινιάσουμε σήμερα την λογοτεχνική βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Σε μία προσπάθεια να αποτελέσει μια συντροφιά στους νοσηλευόμενους που δοκιμάζονται αλλά και στους εργαζόμενους του, που δίνουν την μάχη από την πρώτη γραμμή. Μια πρωτοβουλία που θα συνεχίσουμε, για να τιμήσουμε την ίδια και την παρακαταθήκη της».

Ειδήσεις σήμερα:

Οικονόμου για διάγγελμα Μητσοτάκη: Στόχος να μείνουν ανοικτές Οικονομία και Κοινωνία

Κρήτη: Φονική σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο (εικόνες)

Τραγωδία στην Αργολίδα: Λεωφορείο παρέσυρε γυναίκα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο