LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2021 12:25

“Το Πρωινό” - Αδαμαντίδης για τζόγο: τα πάθη μου είναι άκακα (βίντεο)

Τι λέει ο δημοφιλής καλλιτέχνης για την σχέση του με το χρήμα, τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα του και την συνεργασία του με τον Λευτέρη Πανταζή και την… Σάσα Σταμάτη.

Θέμης Αδαμαντίδης - To Πρωινό

Για τις εμφανίσεις του, που ξεκινούν σε κέντρο των βορείων προαστίων, με τον Λευτέρη Πανταζή μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σχολιάζοντας την συνύπαρξη του με την Σάσα Σταμάτη στο «J2us» είπε ότι «Η Σάσα προσπαθεί, το εκτιμώ. Αυτά είναι και τυχερά! Μπορεί να καλυτερεύσει. Ίσως την έχω αδικήσει, θα πρέπει να ασχοληθώ λίγο παραπάνω. Λόγω ύψους έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά (γελάει)».

Για την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα ανέφερε ότι μετά από τόσο μεγάλο διάστημα σε καραντίνα, «είπα το ναι διότι ήθελα να αισθανθώ ότι είμαι ενεργός».

«Με το χρήμα έχω την χειρότερη σχέση που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Το χρήμα είναι για να μας υπηρετεί στα θέλω μας, δεν μπορεί να αλλάξουμε θέση και να το υπηρετούμε. Και με τα λίγα μπορώ και με τα πολλά μπορώ καλύτερα», είπε γελώντας ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ερωτηθείς αν πέρασε δύσκολες στιγμές στην καριέρα του, είπε «πέρασα δύσκολες στιγμές και εγώ όπως όλοι, όπως όταν ήμουν 7 χρόνια «εκτός» από πολλά κανάλια, όσο κρατάει και μια χούντα».

Σχετικά με τον τζόγο και τις συχνές συλλήψεις του, ακόμη και εν μέσω καραντίνας, σε παράνομες λέσχες, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε «πάθη έχω, όπως έχουν όλοι. Τα δικά μου πάθη είναι άκακα για τους πολλούς. Δικαίωμα μου είναι…», συμπληρώνοντας «καλύτερα αυτά τα πάθη, παρά τα άλλα».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Αθηνά”: προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες

NASA: Το Perseverance κινείται μέσα σε αρχαία λίμνη του Άρη

ΑΑΔΕ: Συμψηφισμοί αποζημιώσεων ενοικίων για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον ΜπάιντενΣήμερα 17:58 | Ειδήσεις

Ποιος ο λόγος που ο Τούρκος Πρόεδρος ανέβαλε την επίσκεψή του στον Λευκό οίκο και την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:19Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο