LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 19 Ιουλίου 2021 15:35

Conference League: Οι αντίπαλοι για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη

Ποιοι είναι οι αντίπαλοι των τριών ελληνικών ομάδων και πότε θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις και οι ρεβάνς.

UEFA Europa Conference League
Με θεωρτητικά εύκολο αντίπαλο θα ξεκινήσει τις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας μετέχουν απευθείας στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League κι εκεί κληρώθηκαν σήμερα (19/7) να αντιμετωπίσουν το νικητή των αγώνων μεταξύ της Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο και της Μποχίμιαν από την Ιρλανδία.

Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 5/8, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να είναι γηπεδούχος στη ρεβάνς της 12ης Αυγούστου. 

Την Έλφσμποργκ από τη Σουηδία ή τη Μιλσάμι Ορχέι από τη Μολδαβία θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εφόσον ο «Δικέφαλος» ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Βελέζ στον β΄ προκριματικό. Η Ένωση θα δώσει εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 5 Αυγούστου, ενώ θα υποδεχθεί τον αντίπαλό της στη ρεβάνς της 12ης Αυγούστου.

Την Κουόπιο από τη Φινλανδία ή τη Βόρσκλα Πολτάβα από την Ουκρανία θα αντιμετωπίσει ο Αρης στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εφόσον φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστάνα στον Β΄ προκριματικό της διοργάνωσης. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 5/8 σε Φινλανδία ή Ουκρανία και η ρεβάνς στις 12/8.

Ειδήσεις σήμερα:

Κλήρωση Champions League - Ολυμπιακός: ο αντίπαλος στον γ’ προκριματικό

Κλιματισμός: έκκληση από δικαστικούς υπαλλήλους στον Τσιάρα

Κορονοϊός - Θωμαΐδης: το ιικό φορτίο στην Αττική αυξήθηκε 170%

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο