LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 15 Ιουλίου 2021 12:06 | Ανανέωση: 15 Ιουλίου 2021 12:11

Τσίπρας: Μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε συγχωνεύσεις και κλείσιμο νοσοκομείων

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Ιεράπετρα, ενώ κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Αλέξης Τσίπρας - νοσοκομείο - Ιεράπετρα
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για λάθη, παλινωδίες, αλαζονεία και ερασιτεχνικούς χειρισμούς, από την Ιεράπετρα, τον πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Ανατολική Κρήτη.Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η χώρα βρίσκεται «για άλλη μία φορά σε μια ανοιχτή λεωφόρο αγωνίας, ενώ μας έλεγαν ότι είμαστε στο τελευταίο μίλι», ενώ κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το νοσοκομείο της Ιεράπετρας και ενημερώθηκε από στελέχη για την πορεία της πανδημίας στην περιοχή αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, ενώ έστειλε μήνυμα -όπως είπε- στην κυβέρνηση «να μην τολμήσει να προχωρήσει σε αυτόν τον άθλιο σχεδιασμό εν μέσω της πανδημίας, συγχώνευσης ή κλεισίματος νοσοκομείων και περιορισμού του υγειονομικού προσωπικού». 

Όπως σημείωσε, θα έπρεπε να έχουν βγει συμπεράσματα από την πανδημία και τόσο το ΕΣΥ όσο και τα δημόσια νοσοκομεία να ενισχυθούν και όχι να αποδυναμώνονται. 

Αλέξης Τσίπρας - νοσοκομείο - Ιεράπετρα

«Αυτές οι ιδεοληπτικές εμμονές είναι καταστροφικές. Και οι πολίτες, μαζί και εμείς, δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιηθούν αυτές οι καταστροφικές πολιτικές επιλογές. Είναι η ώρα της εγρήγορσης. Της εγρήγορσης για την προστασία του καθενός και της καθεμιάς. Είναι η ώρα της κοινωνικής ευθύνης. Είναι όμως και η ώρα του αγώνα για να δυναμώσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, για να δυναμώσουμε τις δομές Πρωτοβάθμιας Υγείας, για να δυναμώσουμε το κοινωνικό κράτος. Για να χτίσουμε ένα κράτος ανθρώπινο και ισχυρό», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Αλέξης Τσίπρας - νοσοκομείο - Ιεράπετρα

Αμέσως μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ επόμενος σταθμός του είναι ο Άγιος Νικόλαος, όπου θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς. 

Αύριο, Παρασκευή 16 Ιουλίου, ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εμπορικό κέντρο του Ηρακλείου, ενώ αμέσως μετά θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους τοπικών φορέων και επιμελητηρίων. Ολοκληρώνοντας τη διήμερη περιοδεία του στην Ανατολική Κρήτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα πραγματοποιήσει αύριο το βράδυ, στις 20:00, ανοιχτή ομιλία στο Ενετικό Λιμάνι, στην προβλήτα Μικρού Κούλε.

Αλέξης Τσίπρας - νοσοκομείο - Ιεράπετρα

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός – Παγώνη: Χωρίς τείχος ανοσίας θα γυρίσουμε πάλι πίσω

Αλεξανδρούπολη: Φρικτό τροχαίο στην Εγνατία Οδό για ζευγάρι τουριστών

Καιρός για ρεκόρ στη Ρωσία: Στα ύψη η θερμοκρασία στη Μόσχα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο