LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2021 18:28

Αγίου Πνεύματος με “μίνι” καύσωνα – “Πλημμύρισαν” οι παραλίες

"Ξεχύθηκαν" στις παραλίες οι πολίτες εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές θερμοκρασίες και την αργία Αγίου Πνεύματος. Προ των πυλών το πρώτο κύμα καύσωνα.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Ρακέτες, ηλιοθεραπεία και παιχνίδια δίπλα στη θάλασσα για τους κατοίκους της Αθήνας ανήμερα του Αγίου Πνεύματος που δεν κατάφεραν να βγουν εκτός των τειχών της πόλης.

Οι Αθηναίοι εκμευταλλευόμμενοι τις υψηλές θερμοκρασίες έσπευσαν στις κοντινές παραλίες της Αττικής για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.

Την ίδια ώρα, αυξημένη αλλά χωρίς σημαντικά προβλήματα καταγράφεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα όπου τις επόμενες ώρες η κίνηση στο ρεύμα εισόδου θα κορυφωθεί από την επιστροφή των εκδρομέων.

Σε ισχύ από τις 4 το μεσημέρι και έως τις 11 το βράδυ, η απαγόρευση της κυκλοφορίας στα εθνικά οδικά δίκτυα των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του ενάμισι τόνου.

Ξεπέρασαν τους 36 βαθμούς οι θερμοκρασίες σήμερα – Από Τρίτη «απογειώνονται»

Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε η θερμοκρασία σήμερα στα ηπειρωτικά, με τον υδράργυρο να ξεπερνά κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ήσαν στο Λευκοχώρι Φθιώτιδας (36,2 βαθμοί), στη Θήβα και στη Βαμβακού Φαρσάλων (από 36,1) και στη Λιβαδειά (35,9).

Την Τρίτη αναμένεται σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας στους 37-39 βαθμούς. Παράλληλα, αστάθεια θα επικρατήσει τις θερμές ώρες της μέρας σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες και πιθανώς τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 37, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 39 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 39 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 35 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 33 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στους 35-36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα νότια τμήματα του Αιγαίου δυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34-35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξάνδρεια – Τροχαίο με μοτοσικλέτα: Νεκρός και ο 18χρονος συνεπιβάτης (εικόνες)

Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Δευτέρας

Λούκας Περέιρα: Πέθανε ο πρώην παίκτης του Εθνικού

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο