LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2021 08:16 | Ανανέωση: 20 Ιουνίου 2021 08:16

Euro 2020: σέντρα στην 3η και… καθοριστική αγωνιστική!

Ταυτόχρονα ξεκινούν οι αγώνες της Κυριακής, οι οποίοι θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΑΝΤ1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

AP - EURO 2020 - ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Του Μανώλη Μανή

Έχοντας δει συναρπαστικές αναμετρήσεις, μεγάλες εκπλήξεις, αλλά και καταπληκτικά γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, είμαστε έτοιμοι για την 3η, που θα κρίνει τα πάντα!

Ιταλία – Ουαλία (19.00)

Στην Ρώμη διεξάγεται ένα σπουδαίο παιχνίδι με φόντο την πρωτιά στον όμιλο. Οι Ιταλοί έχουν προκριθεί με τους έξι βαθμούς και θέλουν έναν πόντο για να τερματίσουν πρώτοι, ενώ η Ουαλία θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό για να «σφραγίσει» το εισιτήριό της και αυτή για την φάση των «16», ενώ με νίκη παίρνει αυτή την πρώτη θέση του ομίλου. 

Ιταλία - Ελβετία

Ελβετία – Τουρκία (19.00)

Οι Ελβετοί έχοντας την ισοπαλία με την Ουαλία θέλουν τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση. Αυτό μπορεί να γίνει είτε κατακτώντας την 2η θέση, είτε μία από τις καλύτερες τρίτες θέσεις. Η Τουρκία από την πλευρά χωρίς πόντο και με το -5 στην πλάτη της δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι.

Υπερθέαμα στον ΑΝΤ1

Οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής του Euro 2020 θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΑNT1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ενώ η ποδοσφαιρική πανδαισία εμπλουτίζεται με εκπομπές και εκλεκτούς καλεσμένους.

Κάθε μεσημέρι στις 15:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος είναι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Επίσης, στην εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοιζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.

Ειδήσεις σήμερα:

Πετράλωνα - Καταγγελία για βιασμό καθαρίστριας: “την άρπαξε από το ασανσέρ και την πήγε σπίτι του”

Μεσσηνία: νεκρός οδηγός από σύγκρουση ΙΧ με πυροσβεστικό

Γλυκά Νερά - Δικηγόρος πιλότου στον ΑΝΤ1: η Καρολάιν δεν κοιμόταν, όταν...

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕύβοια: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη (βίντεο)Χθες 22:49 | Ειδήσεις

Οι πυροσβέστες δίνουν τιτάνια μάχη μέσα στη νύχτα για να ανακόψουν την πορεία της φωτιάς προς τα σπίτια.

Reuters: Η Χαμάς αποδέχτηκε την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός με το ΙσραήλΧθες 22:25 | Ειδήσεις

Οι συνομιλίες για τερματισμό των εχθροπραξιών στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίζονται με τη διαμεσολάβηση του Κατάρ, της Αιγύπτου και των ΗΠΑ.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα “κόκκινα” ΑΦΜ και η αποκάλυψη ΑΝΤ1 (βίντεο)Χθες 21:15 | Ειδήσεις

Νέα αποκάλυψη του ΑΝΤ1 για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Τα "κόκκινα" ΑΦΜ, και η επίμαχη συνεδρίαση.

Πακιστάν: Λιοντάρι ξέφυγε από τους ιδιοκτήτες του και επιτέθηκε σε μητέρα με τα παιδιά τηςΧθες 20:41 | Ειδήσεις

Μία γυναίκα και τα δύο της παιδιά δέχθηκαν επίθεση από λιοντάρι στην πόλη Λαχώρη στο ανατολικό Πακιστάν. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζάμπια: Ελέφαντας σκότωσε τουρίστριες σε Εθνικό Πάρκο23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονου23:50Παναθηναϊκός: Επίσημο το πρόστιμο των 400.000 ευρώ λόγω παραβίασης του Cost Control23:33ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν 5 Τούρκοι για εγκληματική οργάνωση23:16Εύβοια: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη (βίντεο) 22:59Reuters: Η Χαμάς αποδέχτηκε την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός με το Ισραήλ22:41Σέρρες: Επιβεβαιώθηκε κρούσμα αφρικανικής πανώλης των χοίρων - Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα22:27Φωτιές: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος το Σάββατο (χάρτης)22:10Πακιστάν: Λιοντάρι ξέφυγε από τους ιδιοκτήτες του και επιτέθηκε σε μητέρα με τα παιδιά της21:54Μεγάλη φωτιά στα Μεσοχώρια Εύβοιας: Ήχησε το 112 - Καλούνται να εκκενώσουν προς Στύρα21:37ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα “κόκκινα” ΑΦΜ και η αποκάλυψη ΑΝΤ1 (βίντεο)21:20Βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες τελωνειακούς21:06Ρουμανία: Αρκούδα κατασπάραξε οδηγό μηχανής - «Τον έσυρε σε φαράγγι»20:46Φωτιά στην Χαλκιδική – Καίγεται αγροτοδασική έκταση 20:32Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο20:18Φωτιά στην Εύβοια: Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και εναέρια μέσα (βίντεο)20:04Γερμανία: 23 τραυματίες έπειτα από ανατροπή λεωφορείου19:47Σφίγγουν οι ζέστες19:33Βοιωτία: Σύγκρουση φορτηγών - Διερχόμενοι προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον έναν οδηγό (βίντεο)19:18Γιασικεβίτσιους για Βαλαντσιούνας: Σε δύο ωρίτσες θα είναι στην Αθήνα...19:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο