LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Απριλίου 2021 08:17 | Ανανέωση: 08 Απριλίου 2021 09:15

Νεαρή μητέρα “έσβησε” στο τιμόνι - Στο αυτοκίνητο είχε και τα παιδιά της (εικόνες)

Μια 36χρονη γυναίκα έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε,. Ποια είναι η κατάσταση των παιδιών. Εικόνες σοκ από το σημείο του δυστυχήματος.

Λαμία - μητέρα - ανακοπή

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Λαμία όπου μία νεαρή μητέρα υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και τα παιδιά της, με την 36χρονη οδηγό να οδηγεί επί της οδού Παπαποστόλου, όταν υπέστη ανακοπή.

Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί και τροχαίο, καθώς το όχημα προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολώνα πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, όντας ακυβέρνητο.

Αμέσως περαστικοί έτρεξαν στο σημείο όπου είδαν την γυναίκα αναίσθητη να στέκεται πλάγια στην θέση της και τα δύο μικρά παιδάκια της να βρίσκονται στο πίσω κάθισμα και να κλαίνε.

Λαμία - μητέρα - ανακοπή

Λαμία - μητέρα - ανακοπή

Τα παιδιά βγήκαν χωρίς να έχουν τραυματιστεί και λίγο αργότερα συγγενείς της έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν τα παιδιά. Το ένα από αυτά μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Λαμία - μητέρα - ανακοπή

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 36χρονης: «Ήσουν ένας άγγελος»

Συντετριμμένος από τον ξαφνικό χαμό της γυναίκας του Έλενας ειναι ο Γιώργος, που περίγραψε πως έγινε το τραγικό συμβάν, αφού λίγα λεπτά πριν ήταν όλη η οικογένεια μαζί και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που ερχόταν.

«Θέλω να ξέρουν όλοι ότι η γυναίκα μου ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ήταν η τέλεια μητέρα και σύζυγος. Ο φύλακας άγγελός μας. Μας φρόντιζε, μας πρόσεχε και νοιαζόταν για μας και όλους τους δικούς της ανθρώπους. Δεν υπάρχει στον κόσμο καλύτερος άνθρωπος...ειναι πολύ μεγάλο το κακό που μας βρήκε...», λέει απαρηγόρητος ο σύζυγός της.

«Την οικογένεια την είχα μαζί μου στο φορτηγό. Ανεβαίνοντας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη σταμάτησα στη Λαμία, στη Νέα Ρούμελη, όπου είχαμε αφήσει το αυτοκίνητο της Έλενας. Τους έβαλα στο αυτοκίνητο, βάλαμε ζώνες στα παιδιά και έφυγαν για να πάνε σπίτι στη Σπερχειάδα, ενώ εγώ συνέχισα με το φορτηγό για Θεσσαλονίκη. Δεν πρόλαβα να βγω στην εθνική οδό και η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι είναι στο αεροπλάνο στην Έκθεση και ότι δεν αισθάνεται καλά. "Έχω πόνο στο στήθος και με έχει λούσει κρύος ίδρωτας", μου ειπε. "Μείνε εκεί που είσαι και έρχομαι αμέσως" , "Όχι θα πάω στην αδελφή μου...", ήταν η απάντηση της γυναίκας μου και αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια που άκουσα. Σε λίγο με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της και μου ειπε τι έγινε.

Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε ο άγγελός μας...», συνέχισε ο σύζυγος περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές πριν την τραγωδία.

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο ίδιος έγραψε: «Καλό ταξίδι ψυχούλα μου καλό παράδεισο αγάπη μου...... Που με άφησες καρδούλα μου», ανέβαζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

Λαμία - ανακοπή

Πηγή: lamiareport



Ειδήσεις σήμερα

Κεραμέως στον ΑΝΤ1: Μετά το Πάσχα οι αποφάσεις για Γυμνάσια και Δημοτικά (βίντεο)

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: η συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Πέθανε ο Τάκης Βουγιουκλάκης

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο