LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 09 Σεπτεμβρίου 2019 16:39

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φαληρικό Όρμο

Από αύριο και για έναν μήνα. Οι ώρες και οι δρόμοι που θα ισχύουν οι ρυθμίσεις. Τα εναλλακτικά δρομολόγια.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ιωάννου Φιξ, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή της με την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, κατά το χρονικό διάστημα από 10-09-2019 έως 09-10-2019, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

  • Τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου, με κατεύθυνση προς την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος: θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά - συνέχεια προς Λ. Συγγρού - δεξιά Αλικαρνασσού - αριστερά Νικ. Πλαστήρα - αριστερά Λαμψάκου - αριστερά Δοϊράνης - δεξιά Λάμπρου Κατσώνη - Επαμεινώνδα. Εναλλακτικά: θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά - συνέχεια προς Λ. Συγγρού - δεξιά Ζησιμοπούλου - αριστερά Ιάσωνος - αριστερά Αμφιθέας - Λάμπρου Κατσώνη - Επαμεινώνδα. 
  • Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου: θα παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος - αριστερά Αφροδίτης - αριστερά Εσπέρου - Ιωάννου Φιξ. Εναλλακτικά: θα παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος - αριστερά Αγ. Αλεξάνδρου - Ιωάννου Φιξ. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ειρηνευτικό σχέδιο - Ουκρανία: Νέες συνομιλίες ΗΠΑ-Ρωσίας στη Φλόριντα08:22Αλλάζει η εικόνα του σταθμού Μετρό Μοναστηράκι08:08Σοβαρό τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα07:54Jeff Beck: Ο ανήσυχος πρωτοπόρος που επαναπροσδιόρισε την ηλεκτρική κιθάρα07:40Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 57χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο07:26Erasmus+: Συμφωνία με την ΕΕ για την επιστροφή του Ηνωμένου Βασιλείου στο πρόγραμμα07:12Ο Τραμπ υποσχέθηκε στους Αμερικανούς "οικονομικό μπουμ που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος"06:58Σαουδική Αραβία: Εξερευνήτρια διέσχισε όλη τη χώρα περπατώντας!06:44Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Δεκεμβρίου06:30Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:15Αμοργός: Αγρότης έστησε μόνος του το πρώτο μπλόκο στο νησί23:59Δένδιας: Εκπλήρωση της εθνικής μας υποχρέωσης η μετάβαση των Ενόπλων Δυνάμεων στη νέα εποχή23:46Παππάς: Είχα λάθος αντίδραση απέναντι σε δράση – πρόκληση23:32ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι επτά κατηγορούμενοι στην Κρήτη23:18Βόλος: Καθηγητής κλείδωσε μαθητές στην τάξη για να κάνει μάθημα23:03Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η Ακρινή Κοζάνης - Μετατρέπεται σε πρότυπο πράσινο οικισμό22:50Τροχαίο δυστύχημα στην Χαλκιδική22:35Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης (βίντεο)22:21Αλεξανδρούπολη: Καρδιακή ανακοπή λόγω ασιτίας η αιτία θανάτου του 3χρονου22:07Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Ηρακλή21:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο