LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2019 23:19

Αντώνης Σαμαράς: ο Παπαγγελόπουλος είναι ο “Ρασπούτιν”

Ισχυρίζεται πως αυτός είναι ο περιώνυμος “Ρασπούτιν” της Κυβέρνησης, τον οποίο κατονομάζουν δικαστικοί λειτουργοί στην υπόθεση Novartis.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σάλο αναμένεται να προκαλέσει η “αποκάλυψη” του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ότι ο περιώνυμος “Ρασπούτιν” της Κυβέρνησης είναι ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που για την υπόθεση Novartis δημοσιοποιήθηκαν καταγγελίες εισαγγελικών λειτουργών για κυβερνητικές μεθοδεύσεις, καθώς και για τον σκοτεινό ρόλο συγκεκριμένου µέλους της Κυβέρνησης, ο Αντώνης Σαμαράς κατονομάζει τον κ. Παπαγγελόπουλο, υποστηρίζοντας πως ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης είναι το πρόσωπο που μέχρι σήμερα αναφερόταν ως “Ρασπούτιν”.

Η “αποκάλυψη” από τον κ. Σαµαρά στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” του Σαββάτου, έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα µε την αναφορά του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, για την ανάσυρση των μηνύσεων του πρώην Πρωθυπουργού, καθώς και του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Δηµήτρη Αβραµόπουλου.

Ο κ. Αγγελής, ο οποίος είχε θέσει στο αρχείο τις μηνύσεις, επικαλείται νέα στοιχεία, ενώ µε σχετική παραγγελία προς τον Εισαγγελέα Εφετών ζητεί τη διερεύνηση των καταγγελλομένων από τους τρεις πολιτικούς, προτείνει να εξεταστούν ως μάρτυρες, ενώ ταυτόχρονα ζητά να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκάλυψη της ταυτότητας του “Ρασπούτιν”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ειρηνευτικό σχέδιο - Ουκρανία: Νέες συνομιλίες ΗΠΑ-Ρωσίας στη Φλόριντα08:22Αλλάζει η εικόνα του σταθμού Μετρό Μοναστηράκι08:08Σοβαρό τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα07:54Jeff Beck: Ο ανήσυχος πρωτοπόρος που επαναπροσδιόρισε την ηλεκτρική κιθάρα07:40Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 57χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο07:26Erasmus+: Συμφωνία με την ΕΕ για την επιστροφή του Ηνωμένου Βασιλείου στο πρόγραμμα07:12Ο Τραμπ υποσχέθηκε στους Αμερικανούς "οικονομικό μπουμ που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος"06:58Σαουδική Αραβία: Εξερευνήτρια διέσχισε όλη τη χώρα περπατώντας!06:44Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Δεκεμβρίου06:30Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:15Αμοργός: Αγρότης έστησε μόνος του το πρώτο μπλόκο στο νησί23:59Δένδιας: Εκπλήρωση της εθνικής μας υποχρέωσης η μετάβαση των Ενόπλων Δυνάμεων στη νέα εποχή23:46Παππάς: Είχα λάθος αντίδραση απέναντι σε δράση – πρόκληση23:32ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι επτά κατηγορούμενοι στην Κρήτη23:18Βόλος: Καθηγητής κλείδωσε μαθητές στην τάξη για να κάνει μάθημα23:03Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η Ακρινή Κοζάνης - Μετατρέπεται σε πρότυπο πράσινο οικισμό22:50Τροχαίο δυστύχημα στην Χαλκιδική22:35Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης (βίντεο)22:21Αλεξανδρούπολη: Καρδιακή ανακοπή λόγω ασιτίας η αιτία θανάτου του 3χρονου22:07Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Ηρακλή21:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο