LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Europa League /

Πρόκριση στους 4

Δημοσίευση: 24 Απριλίου 2015 00:00

Πολύ σκληρή για να μην προκριθεί η Σεβίλλη

Η κάτοχος του τροπαίου πήρε δραματική πρόκριση κόντρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Παρακολουθήστε ζωντανά τη κλήρωση Champions και Europa League στις 13:00.

Europa League - Σεβίλλη - Ζενίτ

Σε ένα συναρπαστικό ματς, το οποίο είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1NEWS.GR, η Σεβίλλη πήρε παλικαρίσια πρόκριση στους «4» του Europa League απέναντι στη μαχητική Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Η ισπανική ομάδα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπάκα στο 7ο λεπτό.

Οι Ρώσοι δεν κατέθεσαν τα όπλα και έφεραν τα πάνω-κάτω στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ροντόν εκμεταλλεύθηκε τραγικό σφάλμα του Μπέτο και ισοφάρισε 1-1 στο 48’. Στο 71’ ο Σμόλνικοφ είδε τον Μπέτο εκτός θέσης και επιχείρησε να τον κρεμάσει με μακρινό πλασέ. Η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως ο επερχόμενος Χουλκ την έστειλε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Με το σκορ αυτό, το παιχνίδι θα οδηγείτο στην παράταση. Όμως, η Σεβίλλη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Πέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου, ο Γκαμεϊρό τελείωσε υποδειγματικά την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και ισοφάρισε σε 2-2, χαρίζοντας στους Ισπανούς την πρόκριση στα ημιτελικά.

Πλούσιο θέαμα και τέσσερα γκολ είχε και το ματς μεταξύ της Νάπολι και της Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι, που είχαν θριαμβεύσει στο πρώτο παιχνίδι με 4-1, προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Καγιεχόν (49') και Μέρτενς (65'). Ωστόσο οι Γερμανοί βρήκαν το σθένος να αποσπάσουν μία τιμητική ισοφάριση, με τα τέρματα των Κλόζε (71') και Πέρισιτς (73').

Η Φιορεντίνα πήρε την πρόκριση, επικρατώντας 2-0 της Ντιναμό Κιέβου με σκόρερ τους Μάριο Γκόμες (43') και Βάργκας (90').

Την έκπληξη της διοργάνωσης αποτελεί η Ντνίπρο, που εξασφάλισε την πρόκριση, νικώντας 1-0 τη βελγική Μπριζ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Europa League:

Ζενίτ-Σεβίλλη: 2-2

Νάπολι-Βόλφσμπουργκ: 2-2

Φιορεντίνα-Ντιναμό Κιέβου: 2-0

Ντνίπρο-Μπριζ: 1-0

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο