LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Europa League /

ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2014 23:54

«Εξάσφαιρος» ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του στο Εuropa League

Με έναν σούπερ-Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 6-1 την Ντιναμό Μινσκ και ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στο Εuropa League.

ΠΑΟΚ - Ντιμανό Μινσκ - Κλάους Αθανασιάδης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη, που σημείωσε χατ-τρικ (11’, 16’, 28’), ο «δικέφαλος του Βορρά» σκόρπισε με το εντυπωσιακό 6-1 την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα και μπήκε με…. άγριες διαθέσεις στη φάση των ομίλων του Europa League.

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη επέβαλαν τους δικούς τους «όρους» στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα και πριν το ημίωρο, βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0. Μόλις στο 4ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Νίκολιτς, ενώ ακολούθησαν τα τρία γκολ του Κλάους στο 11΄, στο 16΄ και το 28΄.

ΠΑΟΚ - Ντιμανό Μινσκ

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλο τέρμα με τον Σαλπιγγίδη στο 40΄, όμως δεν… πτοήθηκε και στην επανάληψη συνέχισε να «πυροβολεί» την εστία των Λευκορώσων.

ΠΑΟΚ - Ντιμανό Μινσκ - Κλάους Αθανασιάδης

Στο 50ο λεπτό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έγραψε το 5-0 για την ομάδα του, ενώ στη συνέχεια η Ντιναμό Μινσκ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σίμοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ήδη υψηλό σκορ σε συνδυασμό με το αριθμητικό πλεονέκτημα, έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να ρίξει το ρυθμό του και να κάνει συντήρηση δυνάμεων, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Λευκορώσοι για να μειώσουν απλά σε 5-1 με τον Νίκολιτς στο 80΄.

ΠΑΟΚ - Ντιμανό Μινσκ

Η τελευταία… κουβέντα, ωστόσο, ανήκε στον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 6-1 στο 90ο λεπτό με τον Τζανδάρη. Με το αποτέλεσμα αυτό, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε την μεγαλύτερη εντός έδρας ευρωπαϊκή νίκη του στη σύγχρονη ιστορία του (είχε νικήσει με 6-1 την Πρίμπραμ το 2001).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς (72' Σπυρόπουλος), Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Μακ(46' Παπαδόπουλος) , Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (67' Γκολάσα).

Ντιναμό Μινσκ: Γκούτορ, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Μπανγκουρά, Βερετίλο, Βορόνκοφ (57' Φιγκουερέδο), Σίμοβιτς, Νίκολιτς, Ουντότζι (88' Ρασάντκιν), Στάσεβιτς, Ντζα Ντζεντζέ (33' Αντάμοβιτς).

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04Φραγκογιάννης: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Ακτσαμπάρ15:50Εξάρχεια: Ναρκωτικά και όπλο εντοπίστηκαν σε καφετέρια (εικόνες)15:44Ικαρία - Κασσελάκης: Μόνιμοι υγειονομικοί με 13ο και 14ο μισθό15:30Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα15:16Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μας15:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)14:49Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσεις14:35ΑΑΔΕ – Πειραιάς: Εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες φιάλες αλκοόλ σε παραποιημένες συσκευασίες14:22Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ: Σύγχυση από δηλώσεις του Κίρμπι14:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο13:54
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο