LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΒουλήΔημοσίευση: 16 Ιουνίου 2018 08:19 | Ανανέωση: 16 Ιουνίου 2018 21:53

Μάχη στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας

Κορυφώνεται η κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις ομιλίες Τσίπρα και Μητσοτάκη. Την Κυριακή στις Πρέσπες οι υπογραφές...

Τσίπρας - Μητσοτάκης - Βουλή

Κορυφώνεται σήμερα η “μάχη” στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία. Η διαδικασία ολοκληρώνεται το βράδυ με την ψηφοφορία απί της πρότασης.

Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαρατάξη και Ποτάμι έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ της πρότασης, ενώ η Ένωση Κεντρώων έχει αποστείλει επιστολή στη ΝΔ και ζητά δέσμευση ότι "η κυβέρνηση της ΝΔ θα ανατρέψει τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ", για να ψηφίσει υπέρ της πρότασης μομφής. Το ΚΚΕ, από πλευράς του, αποχώρησε χθες από τη συζήτηση.

Αυτές οι μέρες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιστορικές, είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην οικονομία και στη συμφωνία με τα Σκόπια. «Η χώρα συμφώνησε με την ΠΓΔΜ για την οριστική επίλυση μιας διένεξης που κρατά τρεις δεκαετίες. Σφραγίστηκε το πέρασμα της Ελλάδας από μια εποχή οικονομικής καχεξίας και διεθνούς απομόνωσης, στην εποχή της δυναμικής οικονομικής ανάκαμψης και της ισχυροποίησης της διεθνούς της θέσης», σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

Αλ. Τσίπρας - βουλή

«Ειλικρινά δυσκολεύομαι να κατανοήσω τη σπουδή σας, όπως ενδεχομένως να δυσκολευτεί και ο ιστορικός του μέλλοντος, να κατανοήσει γιατί σε μια τόσο θετική συγκυρία για τη χώρα επέλεξε η ΝΔ να επιχειρήσει να ρίξει την Κυβέρνηση. Κάνοντας μάλιστα χρήση της ισχυρότερου θεσμικού της όπλου», είπε ο Πρωθυπουργός.

«Το τελευταίο που απασχολεί τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία σε αυτήν τη πρόταση είναι τα επιχειρήματα που επικαλείστε .Ούτε η ισχυροποίηση της διεθνούς θέσης της χώρας, σας ενδιαφέρει. Ούτε η αποκατάσταση της ηγετικού ρόλου της Ελλάδας στα Βαλκάνια, σας ενδιαφέρει. Ούτε η ανάκαμψη της οικονομίας, σας ενδιαφέρει. Ούτε η οριστική ρύθμιση του χρέους, σας ενδιαφέρει. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν σας ενδιαφέρει» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

«Το μόνο που επιδιώκετε, είναι την πτώση της Κυβέρνησης πριν οριστικοποιηθεί η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια, που εσείς οδηγήσατε τη χώρα», είπε ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στη ΝΔ. «Διότι γνωρίζετε ότι η αφετηρία της νέας εποχής για τη χώρα, είναι η εκκίνηση της αντίστροφης μέτρησης για το πολιτικό σας σχέδιο» συμπλήρωσε και χαρακτήρισε πολιτικό οπορτουνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κυρ. Μητσοτάκης - βουλή

Σφοδρότατη επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο κ. Τσίπρας έπαιξε από την αρχή ένα μικροκομματικό παιχνίδι σε βάρος των εθνικών συμφερόντων», είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «ανταλλάσσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό με διευκολύνσεις στην οικονομία».

«Η συμφωνία για το Σκοπιανό παράγει αποτελέσματα με την υπογραφή της και όσοι την ψηφίσουν θα είναι συνυπεύθυνοι για τις υπογραφές που θα μπουν αύριο στις Πρέσπες», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι όταν 27 χώρες του ΝΑΤΟ θα έχουν ψηφίσει την ένταξη, θα είναι δύσκολο στην Ελλάδα να το αρνηθεί.

Απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό είπε ότι «η ιστορία θα γράψει ότι είπατε “ναι” σε εκείνα στα οποία όλοι οι προκάτοχοί σας είχανε πει “όχι” και προς τους βουλευτές της συμπολίτευσης πως «όσοι ψηφίσετε “όχι” στην πρόταση μομφής, ψηφίζετε “ναι” όχι μόνο στο να αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες αλλά και στο να αναγνωρίζονται ως Μακεδόνες από όλους και από την Ελλάδα».

Έβαλε στο “στόχαστρο” την επίθεση στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «αν όλοι εμείς είμαστε ακραίοι λαϊκιστές, τότε ο κ. Καμμένος τι είναι;», και πρόσθεσε, απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό, «δεν ντρέπεστε να αποκαλείτε τον κ. Καμμένο τίμιο άνθρωπο;»

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν εμπιστεύεται την Κυβέρνηση «ούτε στους θεσμούς, ούτε στην κοινωνική πολιτική, ούτε στην ασφάλεια, ούτε στις διαπραγματεύσεις, ούτε στα εθνικά θέματα, πουθενά και για κανένα θέμα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Φώφη Γεννηματά - βουλή

Επίσης, η κ. Γεννηματά κατέστησε σαφές ότι η ψύχραιμη φωνή του Κινήματος Αλλαγής δεν έχει σχέση με τους αφορισμούς και τις καταστροφολογίες της Νέας Δημοκρατίας.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι η συμφωνία έχει θετικά στοιχεία, όμως δεν αποτελεί ολοκληρωμένη λύση. «Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι όταν διαπραγματεύεται πρέπει να ανησυχούμε όλοι οι Έλληνες», τόνισε.

Στ. Θεοδωράκης - βουλή

Δηλώνοντας ότι δεν αλλάζει τις σταθερές απόψεις του για την ανάγκη λύσης στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο επικεφαλής του “Ποταμιού”, Σταύρος Θεοδωράκης, επανέλαβε στην ομιλία του στη Βουλή ότι έχει πολλά θετικά σημεία και τη στηρίζει. Τόνισε όμως ότι δεν πάσχει από πολιτική αγραμματοσύνη, ώστε να μην ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας.

Ο κ. Θεοδωράκης επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ για τη στάση της, λέγοντας ότι χρησιμοποιεί καρμπόν λόγια και συμπεριφορές με τον κ. Τσίπρα.

Π. Καμμένος - βουλή

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος από το βήμα της Βουλής σε όσους διαδηλώνουν για την Μακεδονία, σε όσους ανησυχούν και τονίζοντας ότι δεν είναι ακροδεξιοί, ούτε εγκάθετοι από κάποια τοπική οργάνωση της ΝΔ, ούτε νεοναζιστές σαν εκείνους που χθες προσέβαλαν το πολίτευμα και το στράτευμα, είπε ότι «σήμερα δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία που αύριο θα μονογράψει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς».

Σημείωσε ότι για να έλθει προς κύρωση στην Βουλή αυτή η συμφωνία, πρέπει να προηγηθεί μια διαδικασία στην FYROM που περιλαμβάνει την διεξαγωγή εκλογών και δημοψηφίσματος, επικύρωση της συμφωνίας από τα 2/3 της Βουλής τους και Συνταγματικές αλλαγές. «Σύμφωνα με το άρθρο 20 της συμφωνίας αυτής, αυτό που θα μονογραφεί αύριο, δεν έχει καμμία ισχύ» είπε ο κ. Καμμένος, επαναλαμβάνοντας την εκτίμησή του ότι η συμφωνία δεν θα γίνει δεκτή από την FYROM όπου, όπως είπε, ήδη έχουν εκδηλωθεί αντιδράσεις. Τόνισε ότι εάν η συμφωνία έλθει στην Βουλή η θέση των ΑΝΕΛ θα είναι αρνητική και όχι μόνο θα καταψηφίσουν, αλλά με οποιοδήποτε τρόπο θα επιχειρήσουν ώστε η Βουλή των Ελλήνων να μην κυρώσει τη συμφωνία.

Βασ. Λεβέντης - βουλή

Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση για τη συμφωνία με τα Σκόπια άσκησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, ο κ. Λεβέντης τόνισε πως «κάθε ένας που βάζει υπογραφή αντίθετη με τη θέληση του λαού είναι υπόλογος» και «αύριο μπορεί να λογοδοτήσει».

Κάλεσε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, να λάβει τις αποφάσεις του σήμερα, «γιατί αύριο ο κ. Τσίπρας θα παραδώσει το όνομα στα Σκόπια».

Αντ. Σαμαράς - βουλή

Την εκτίμηση ότι η συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ δε θα σταθεροποιήσει την περιοχή, αλλά θα τη δυναμιτίσει, εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος την χαρακτήρισε “έκτρωμα”.

«Εσείς κ. Τσίπρα δεν γίνατε φιλοδυτικός ξαφνικά, ένας απλός “yes man” καταντήσατε», κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας παράλληλα ότι, «εμείς θα παραμείνουμε ενωμένοι κ. Τσίπρα» και υπογράμμισε ότι «η Ν.Δ. δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ», ενώ επεσήμανε πως στηρίζει πλήρως τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Για εμάς και την Κυβέρνησή μας, πρώτιστο πατριωτικό καθήκον είναι να αναπτύξουμε τον ρόλο της Ελλάδος στην περιοχή μας, να βγούμε από την κρίση και να πάμε στην ανάπτυξη με ολόκληρη την περιοχή» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στο πλαίσιο της παρέμβασης του στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης.

ΒΟΥΛΗ - ΚΟΤΖΙΑΣ - ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

Ο Υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της συμφωνίας αποκρούοντας τις κατηγορίες και τα επιχειρήματα των επικριτών της, τόσο αναφορικά με το όνομα όσο και ως προς το erga omnes, τη διαφορά ιθαγένειας και εθνότητας, το ζήτημα της μακεδονικής γλώσσας και τα σχολικά βιβλία. Αποσαφήνισε δε ότι «η ένταξη στο ΝΑΤΟ για την πΓΔΜ προϋποθέτει πλήρη εφαρμογή των όρων της συμφωνίας, δημοψήφισμα και συνταγματικές αλλαγές».

Ήδη οι τόνοι είχαν ανέβει με την αντιπαράθεση στελεχών κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στις δύο πρώτες ημέρες της συζήτησης στην Ολομέλεια. Οξύ επεισόδιο ανάμεσα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κασαπίδη εκτυλίχθηκε λίγο πριν από το τέλος της συνεδρίασης της Ολομέλειας, όταν ο κ. Κασαπίδης στην ομιλία του είπε ότι οι βουλευτές της πλειοψηφίας διαπράττουν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας εφόσον ψηφίσουν την συμφωνία με την πΓΔΜ.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Κασαπίδη να ανακαλέσει. Ο βουλευτής δεν το έπραξε, αντιθέτως επανήλθε μιλώντας για "προδοσία" και το θέμα πήρε έκταση, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ξυδάκη, να ζητεί από την ΝΔ να πάρει θέση και εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη να παίρνει αποστάσεις. Ο Γ. Κασαπίδης θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για απολογία, ενώ παράλληλα από την ΝΔ θα τεθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας το θέμα των δηλώσεων της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αναστασίας Γκαρά, κατά την πρωινή συνεδρίαση της Ολομέλειας.

"Σήμερα μετρούμαστε με την ιστορία μας για να κοιτάμε στα μάτια τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Αυτή η συμφωνία με τα Σκόπια είναι ότι καλύτερο ήρθε στην Ελλάδα μετά από 25 χρόνια". Αυτό υπογράμμισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τη ΝΔ, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις ότι με τη συμφωνία χαρίζονται στα Σκόπια το ΝΑΤΟ και η ΕΕ. Ταυτόχρονα, κάλεσε την αντιπολίτευση να μην παίζει με «τον επικίνδυνο εθνικισμό», ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι παρέδωσε στην σημερινή κυβέρνηση «το έγκλημα Σαμαρά» και την ενδιάμεση συμφωνία που σήμερα, όπως είπε, αναθεματίζει.

"Ζούμε τον επιθανάτιο ρόγχο μιας προσπάθειας που ξεκινήσατε από τον Ιανουάριο του 2015. Δεν σας βγήκε κανένα σενάριο καταστροφολογίας ούτε αυτό της αριστερής παρένθεσης και παίξατε τα ρέστα σας με αυτή την Συμφωνία, η οποία λύνει ένα πρόβλημα 25 ετών. Δεν τα καταφέρατε και δεν θα τα καταφέρετε. Και η Συμφωνία θα υπογραφεί και από το Μνημόνιο θα βγούμε", είπε ο αν. υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιτιθέμενος στην ΝΔ για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας.

Ευνοϊκή πρόκληση για τη χώρα που μόνο θετικά πρέπει να απαντήσει, χαρακτήρισε τη συμφωνία με τα Σκόπια ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, κάνοντας λόγο για δύο πολύ ευνοϊκές συγκυρίες που υπάρχουν σήμερα. Πρόσθεσε δε, ότι είναι λάθος της ΝΔ να υποστηρίζει ότι υπήρχε στις διαπραγματεύσεις το θέμα της γλώσσας. «Ποτέ δεν υπήρχε το θέμα της γλώσσας», τόνισε.

Σκληρή ήταν η επίθεση του Βασίλη Κικίλια κατά των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στους οποίους πρότεινε να μετονομάσουν το κόμμα τους. «Δεν έχετε καμιά σχέση ούτε με την ανεξαρτησία, ούτε με τον ελληνισμό. Είστε ανελλήνιστοι, που θα έλεγε και ο Καβάφης», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Κικίλιας κάλεσε τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, να αναλογιστούν το βάρος της ευθύνης τους, ως πρόσωπα και Έλληνες βουλευτές. «Να σας θυμίσω ότι το χρέος σας είναι προς την Πατρίδα, όχι προς τον αρχηγό σας», τόνισε. «Και προτού υπερψηφίσετε την επαίσχυντη και εθνικά επιζήμια συμφωνία που φέρνουν οι κ. Τσίπρας και Κοτζιάς, θυμηθείτε τα λόγια του Γιάννη Ρίτσου: Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του». «Και οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή», είπε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κικίλιας.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου ότι «δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και κατά συνέπεια μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα», βρίσκεται στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης κυβέρνησης – αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποστήριξε ότι εκείνη η απόφαση αφορούσε την ύπαρξη ή μη της μακεδονικής γλώσσας, προκαλώντας αντιδράσεις στη ΝΔ.

«Γιατί δεν τα διαβάζετε όλα αυτά κ. Παπαγγελόπουλε, σας αρέσει η παραπλάνηση;», αναρωτήθηκε ο Μάκης Βορίδης και διάβασε σημεία της απόφασης σύμφωνα με τα οποία –όπως είπε- ο όρος Μακεδονία είναι όρος ιστορικός και γεωγραφικός και όχι εθνολογικός και ότι Μακεδόνες ονομάζονται οι κάτοικοι της γνωστής αρχαίας Μακεδονίας.

«Αν είχαμε απόφαση αμετάκλητη  που έλυνε το θέμα, γιατί να μην την κάνουμε εκτελεστή να τη στείλουμε στα Σκόπια και να μην διαπραγματευόμαστε;», απάντησε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος, συμπληρώνοντας ότι η παρελθούσα απόφαση του Αρείου Πάγου αφορούσε ένα κατεξοχήν νομικό θέμα και ότι  τα δικαστήρια δεν θα πρέπει να αποφασίζουν για την ιστορία και την εξωτερική πολιτική.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΧθες 16:19 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρθυπουργός στους κατοίκους των βορείων προαστίων για την κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό, συμπόρευση με την Εκκλησία και άλλα ζητήματα.

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την επίσκεψή του στην Πρέβεζα.

Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα”Χθες 16:31 | Ειδήσεις

Για ποια πρόσωπα θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την σύσταση προανακριτικής επιτροπής σχετικά με το ''μπάζωμα των Τεμπών''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο