LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 16 Μαΐου 2024 18:14

Βασίλισσα Καμίλα: Δεν θα αγοράσει ποτέ ξανά φυσική γούνα

Η απόφαση της Καμίλα δεν συμπεριλαμβάνει και το τι θα κάνει με τα γούνινα ενδύματα από τα υπάρχοντα στις βασιλικές ντουλάπες.

πρίγκηπας Κάρολος - Καμίλα

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι το αίτημα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων (PETA) έγινε αποδεκτό και η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Καμίλα δεσμεύτηκε να μην προμηθεύεται γούνες για τη γκαρνταρόμπα της.

Είναι η πρώτη θέση της βασίλισσας Καμίλα ενάντια στη βιομηχανία γούνας, ωστόσο η επιβεβαίωση δεν αναφέρει ότι δεν θα φορέσει γούνινα ενδύματα από τα υπάρχοντα στις βασιλικές ντουλάπες.

Απαντώντας στην απόφαση της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, η ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Ίνγκριντ Νιούκιρκ δήλωσε: «O PETA κάνει πρόποση στη βασίλισσα Καμίλα με ένα ποτήρι από το καλύτερο κλαρέ επειδή είναι αληθινή βασίλισσα που συμπαρατάσσεται με το 95% των Βρετανών που αρνούνται επίσης να φορούν γούνα ζώων, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Είναι σωστό για τη μοναρχία να αντικατοπτρίζει τις βρετανικές αξίες αναγνωρίζοντας ότι η γούνα δεν έχει θέση στην κοινωνία μας - και καθιστά τη χρήση από το υπουργείο Άμυνας πραγματικής γούνας αρκούδας για τα καπέλα της βασιλικής φρουράς ακόμα πιο παράλογη και εκτός πραγματικότητας».

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούς

Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)

Αλλάζουν τα φανάρια στους δρόμους; Πρόταση για φανάρι με λευκό χρώμα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΛιόσια - Καμένο πτώμα: “Μεταθανάτιες οι κακώσεις στη σορό”, βλέπει η ιατροδικαστικήΣήμερα 16:31 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης για την απανθραλωμ΄΄ενη σορό που βρέθηκε στα Λιόσια. Η ανατριχιαστική ομολογία του 59χρονου και τα αδικήματα που τον βαραίνουν.

Κρήτη - Πνιγμός 6χρονου: Πώς συνέβη η τραγωδίαΣήμερα 18:01 | Ειδήσεις

Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε σε παραλία της Άρβης στο Ηράκλειο. Η μητέρα του τον έψαχνε εναγωνίως. Πώς εντοπίστηκε το παιδί που παρασύρθηκε από τα κύματα.

Νέα πρόκληση Σιλιάνοφσκα: Η χρήση του ονόματος “Μακεδονία” είναι ατομικό μου δικαίωμαΣήμερα 13:47 | Ειδήσεις

Πού στήριξε το νέο ισχυρισμό της η πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας. Τι απάντησε στους φόβους να καταγγελθεί η χώρα της από την Ελλάδα στο Διεθνές Δικαστήριο.

Σύμη - Μεταναστευτικό: Νεκρός και τραυματίες από την σύγκρουση ακυβέρνητου ταχύπλοουΣήμερα 17:39 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη το περιστατικό που στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου στη Σύμη. Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΛΑΣ: 65 Τμήματα Ενδοοικογενειακής Βίας λειτουργούν από σήμερα πανελλαδικά19:06Κέντρο Αθήνας: Κλειστοί δρόμοι την Κυριακή για ποδηλατικό γύρο18:53Ευρωεκλογές 2024 - ΓΣΕΕ: Η εκλογική άδεια για τους ιδιωτικούς υπάλληλους18:40Παρίσι: Ακτιβίστρια έβαλε… αυτοκόλλητο στις Παπαρούνες του Μονέ (βίντεο)18:26Κρήτη - Πνιγμός 6χρονου: Πώς συνέβη η τραγωδία18:12Ευρωεκλογές – Κασσελάκης: Να ηττηθεί η “αλαζονεία του 41%”17:58Σύμη - Μεταναστευτικό: Νεκρός και τραυματίες από την σύγκρουση ακυβέρνητου ταχύπλοου17:45Άρης – ΠΑΟΚ: Διακοπή του αγώνα Κ15 λόγω... γονέων (βίντεο)17:31Σκρέκας – Πληθωρισμός: Με αυξήσεις μισθών, ελέγχους και διαρθρωτικά μέτρα προστατεύουμε τους πολίτες17:18Λιόσια - Καμένο πτώμα: “Μεταθανάτιες οι κακώσεις στη σορό”, βλέπει η ιατροδικαστική17:04Στρατός Τουρκίας με Τεχνητή Νοημοσύνη και σε….Διοικητή16:51Ανδρουλάκης: 9 Ιουνίου θα είμαστε “στην όχθη των νικητών”16:37Ολυμπιακός - Conference League: Καλύτερος παίχτης του τουρνουά ο Ελ Κααμπί16:24Κρήτη: Πνιγμός 6χρονου στη θάλασσα (εικόνες)16:10Τουρισμός: Διεθνής προορισμός… γάμων η Ελλάδα (εικόνες)15:53Ρέθυμνο - Μητσοτάκης: Να μην ξανασηκώσει κεφάλι ο λαϊκισμός των λεφτόδεντρων15:40Μαγνησία: “Μπαράζ” κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας σε χωριά που πλήχθηκαν από τον Daniel15:27Πάτρα: Φίδι κολυμπούσε στην θάλασσα προκαλώντας πανικό στους λουόμενους (βίντεο)15:12Πέθανε ο Γιάννης Γκιργκούδης14:58Τουρκία - Λιβύη: Συνάντηση Ερντογάν με τον Ντμπεϊμπά για την Ενέργεια14:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο