LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 21 Φεβρουαρίου 2024 11:40

Διαρρήκτες “ξάφρισαν” σπίτια σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε σπίτια στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Διαρρήκτης - διάρρηξη - διαρρήκτες

Χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο περιλαμβάνει η λεία συμμορίας διαρρηκτών, που φέρεται να «ξάφρισε», τον προηγούμενο Φεβρουάριο, τρία σπίτια- τα δύο στη Θεσσαλονίκη και το τρίτο στη Χαλκιδική.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την εξιχνίαση των διαρρήξεων - κλοπών, ταυτοποιώντας ως δράστες τρεις αλλοδαπούς, δύο εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστοι σε φυλακές για παρόμοια αδικήματα.

Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους, και μεταξύ αυτών το κλεμμένο όχημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: “Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά” λέει η αδερφή

Αγρότες: Αποχωρούν τα τρακτέρ από το Σύνταγμα (εικόνες)

Γιούτα: 9χρονο παιδί σκότωσε μέλος της οικογένειάς του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίαςΣήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση των διαμεσολαβητών για εκεχειρία. Η πρώτη ανεπίσημη αντίδραση του Ισραήλ.

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμεΣήμερα 22:12 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα και τις σχέσεις της χώρας του με τη Δύση.

Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνησηΣήμερα 21:05 | Ειδήσεις

Που αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω της επιστροφής των εκδρομέων από τις διακοπές του Πάσχα. 

Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

Στο εσωτερικό της Μονής που μετατρέπεται σε τζαμί, μπήκε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Άννα Ανδρέου και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες. Ποια η απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52Ανάσταση - κροτίδες: Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ και η “τεράστια” λεία “εκρηκτικών”19:39ΠΑΣΟΚ: Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης - Ποιοι οι επόμενοι προορισμοί ενόψει Ευρωεκλογών (εικόνες)19:25Άγιος Γεώργιος: Στους Γόννους της Λάρισας έγινε πάνω σε άλογα η περιφορά (εικόνες) 19:12Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο