LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛασιθίουΔημοσίευση: 02 Δεκεμβρίου 2023 14:53

Άγιος Νικόλαος: Έκλεψαν από σχολείο, χρήματα που μάζεψαν οι μαθητές

Για ποιο σκοπό είχαν μαζευτεί τα χρήματα στο γραφείο της διεύθυνσης και πώς οι δράστες κατάφεραν να τα αφαιρέσουν.

Σπίτι - Λουκέτο - Κλειδαριά - πόρτα

Εικόνα: αρχείου

Άφησαν πίσω τους αποτυπώματα που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή τους οι άγνωστοι «ποντικοί» που εισέβαλαν στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου Κρήτης και άρπαξαν χρήματα που προορίζονταν για τα εισιτήρια προβολής εκπαιδευτικής ταινίας την οποία θα παρακολουθούσαν οι μαθητές.

Οι δράστες παραβίασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής ένα ξύλινο εξωτερικό παράθυρο, μπήκαν στο σχολείο και, αφού έσπασαν το κούφωμα της πόρτας στο γραφείο της διευθύντριας, διέρρηξαν έναν φωριαμό που βρίσκεται σε αυτό από τον οποίο άρπαξαν περίπου 500 ευρώ.

Στη συνέχεια, πήραν και άλλα 50 ευρώ σε κέρματα που βρήκαν στο γραφείο της γραμματέα. Η διευθύντρια κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, που ερευνά για να ανακαλύψει τον ή τους δράστες, οι οποίοι θα πρέπει να γνώριζαν την ύπαρξη του συγκεκριμένου ποσού που είχε συλλεγεί για τα εισιτήρια, μέσα στο γραφείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιάννα Τερζή: Ο καρκίνος, το χειρουργείο και η αποκατάσταση

Βόλος: Πέθανε ξαφνικά πατέρας δύο παιδιών

Ελαιόλαδο: Πατέρας και γιός πιάστηκαν σε "εργαστήριο" με δεκάδες τόνους νοθευμένου λαδιού (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: "Καμπανάκια" για Βόρεια Μακεδονία, Μονή της Χώρας και επίσκεψη ΡάμαΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

Σαφείς προειδοποιήσεις προς τα Σκόπια για την Συμφωνία των Πρεσπών. Τι είπε για τον Ερντογάν και την Μονή της Χώρας. Τι τονίζει για τον Ράμα. Τι απαντά για την ακρίβεια.

Κασσελάκης: Πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” στα βόρεια προάστια (εικόνες)Σήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές βρέθηκε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες.

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα – Πατέρας: Δεν ήξερα τι είχε μέσα η σακούλαΣήμερα 18:58 | Ειδήσεις

Ποιες είναι οι νεότερες εξελίξεις από την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ποια κατηγορία θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι.

Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίεςΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας παρά τις επικρίσεις των ΗΠΑ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα – Πατέρας: Δεν ήξερα τι είχε μέσα η σακούλα18:58Αχαΐα: Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή (εικόνες)18:44Βόλος: Θρίλερ με νεκρό που έφερε τραύμα από καραμπίνα18:30Eurovision: Ο Γάλλος υποψήφιος διέκοψε πρόβα για διακήρυξη υπέρ της ειρήνης18:17Ταϊλάνδη: Δεκάδες νεκροί εξαιτίας της ακραίας ζέστης18:03Πόλο γυναικών – Κύπελλο: Ιστορική κατάκτηση από τον Εθνικό κόντρα στον Ολυμπιακό17:49Eurovision - Αποκλεισμός Ολλανδίας: Τα “πάνω κάτω” με το νέο τρόπο ψηφοφορίας17:36Κολπική μαρμαρυγή: Πρωτοποριακή επεμβατική θεραπεία στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης17:22Επίδομα ενοικίου: Οι πληρωμές ετοιμάζονται17:09Έντι Ράμα: Οι αντιδράσεις των κομμάτων για την επίσκεψη του16:55Βραζιλία: Στους 136 οι νεκροί της κακοκαιρίας16:42Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφους16:28Χαμάς: Δημοσίευσε βίντεο με Ισραηλινό όμηρο16:15Πέθανε ο Σπύρος Βλασσόπουλος16:01Κορινθία: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει (εικόνες)15:47“Παγιδευμένοι”: Τι θα δούμε την Δευτέρα και την Τρίτη (εικόνες)15:32Αρθροσκόπηση γόνατος: Αντιμετωπίζει τον πόνο;15:19Κασσελάκης: Περιοδεία στα βόρεια προάστια και πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” (εικόνες)15:06Καιρός: Κυριακή του Θωμά με τοπικές μπόρες και άνοδο θερμοκρασίας14:52Κύπρος: Συνελήφθη ύποπτος Ιρανός με γεμάτο όπλο14:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο