LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛάρισαΔημοσίευση: 10 Σεπτεμβρίου 2023 08:08

Κακοκαιρία “Daniel” – Λάρισα: Λέμβος με διασώστες και διασωθέντες παρασύρθηκε από χείμαρρο

Οκτώ άτομα διασώθηκαν μετά την περιπέτεια που είχαν πυροσβέστες και διασωθέντες από τη Γιάννουλη το βράδυ του Σαββάτου.

Λάρισα - λέμβος - κακοκαιρία Daniel

Μια τεράστια επιχείρηση διάσωσης στήθηκε τα μεσάνυχτα, όταν ανατράπηκαν δύο σωσίβιες λέμβοι στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας με αποτέλεσμα να πέσουν στο νερό τέσσερις διασώστες και τέσσερις πολίτες.

Οι τέσσερις πυροσβέστες είχαν απεγκλωβίσει από τις εργατικές κατοικίες τους τέσσερις πολίτες και στην επιστροφή τους ανατράπηκαν εξαιτίας των ορμητικών νερών και των χειμάρρων.

Η επιχείρηση διάσωσης που κράτησε για αρκετές ώρες κορυφώθηκε με το χωματουργικό μηχάνημα στο οποίο ήταν δεμένη σωστική λέμβο και τράβηξε τους πυροσβέστες και τους πολίτες.

Την ώρα της επιχείρησης ο Υπουργός  κλιματικής κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας ήταν στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων μαζί με τον αρχηγό του πυροσβεστικού σώματος και τον Διοικητή του (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) και βρίσκονταν σε απευθείας επικοινωνία με την ομάδα που συντόνιζε τη διάσωση.

Εικόνες: larissanet.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σορός εντοπίστηκε στον Σαρωνικό

Fast Ferries: Έδεσε στη Ραφήνα μετά από πολύωρη περιπέτεια

Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις την Κυριακή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τουςΣήμερα 07:48 | Ειδήσεις

«Όλα γίνονται με την ανοχή του σχολείου», καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας. Δέχομαι απειλητικά και υβριστικά μηνύματα, δήλωσε ο δικηγόρος των θυμάτων.

Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού (βίντεο)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευθήκαν το γεγονός ότι το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω της αργίας του Πάσχα. Πως παραβίασαν την εταιρεία. 

Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑΣήμερα 07:15 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού. Τι αναφέρουν Ισραηλινά ΜΜΕ για την διαχείριση της συνοριακής διέλευσης στην Γάζα.

ΑΑΔΕ: Πόσοι πιάστηκαν στη “δαγκάνα” των τεκμηρίωνΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Περισσότεροι από τους μισούς ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσαν εισοδήματα έως 10.000 ευρώ ετησίως.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές 2024 – Λατινοπούλου: Η Ελλάδα και η Ευρώπη ισλαμοποιούνται09:46Στορμί Ντάνιελς για Τραμπ: Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να το σταματήσω, να πω όχι09:33Κλιματική κρίση: Ρεκόρ ζέστης τον Απρίλιο09:19Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν ανανέωσε με το “τριφύλλι”09:06Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού (βίντεο)08:52ΑΑΔΕ: Πόσοι πιάστηκαν στη “δαγκάνα” των τεκμηρίων08:38Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 7χρονο κοριτσάκι08:25“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου08:11Πέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τους07:58Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”07:44Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑ07:31Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονης07:17Εορτολόγιο – 8 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:03Champions League: Η Ντόρτμουντ έριξε στο καναβάτσο την Παρί Σεν Ζερμέν06:50Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία06:36Eurovision 2024: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό06:23Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη06:09Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια σε δήλωση αγάπης θαυμάστριας του23:59Μέση Ανατολή: Όλες οι πλευρές επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση, μεταδίδει αιγυπτιακό πρακτορείο23:44Euroleague - Final 4: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι και πάει Βερολίνο (εικόνες)23:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο