LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΧαλκιδικήΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2023 23:35

Χαλκιδική: θρίλερ με οστά που εντόπισε παιδί σε παραλία (εικόνες)

Πώς εντοπίστηκε το μακάβριο εύρημα στην παραλία.

Χαλκιδική - Οστά - Παραλία

Θρίλερ στην Χαλκιδική, όταν παιδάκι εντόπισε ανθρώπινα οστα σε παραλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GRTimes, κατά τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου (24/6) βρέθηκαν ανθρώπινα οστά και κρανίο, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Μάμαντος του Δήμου Προποντίδας.

Τα ανθρώπινο οστά φέρονται μάλιστα πως βρέθηκαν από ανήλικο παιδί την ώρα που έπαιζε με τα παιχνίδια του στην άμμο. Στη συνέχεια το ανήλικο, ενημέρωσε τη μητέρα του για το μακάβριο θέαμα το οποίο είχε αντικρίσει, με αποτέλεσμα να πάνε μαζί στο σημείο. Σκάβοντας με τα χέρια στα δυο μετρά δίπλα από τη θάλασσα, ανακάλυψαν τα ανθρώπινα οστά.

Χαλκιδική - Οστά - Παραλία

Να σημειωθεί πως στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες, ενώ την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Νέων Μουδανιών.

Χαλκιδική - Οστά - Παραλία

Ειδήσεις σήμερα

Λάρισα: Δέντρο έπεσε στην είσοδο καφετέριας (εικόνες)

Θεσσαλονίκη – φίδι: Γυναίκα οδηγός ταξί άνοιξε το καπό κι έπαθε σοκ

Μύκονος: Θρίλερ με πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε οικοδομή

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο