LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗλείαΔημοσίευση: 17 Οκτωβρίου 2022 10:38

Ασέλγεια: Πατέρας 12χρονης κατήγγειλε επιχειρηματία - Τι βρέθηκε στο κινητό του

Ο πατέρας της μικρής κατήγγειλε επιχειρηματία για ασέλγεια. Στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν φωτογραφίες της μικρής…

Παιδική κακοποίηση - παιδί - παιδιά - βία - κακοποίηση

Μία νέα καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος παιδιού ερευνούν οι Αρχές.

Πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού στην Ηλεία, κατέθεσε μήνυση εναντίον επιχειρηματία στη Ζαχάρω, για ασέλγεια εις βάρος της ανήλικης κόρης του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού στη Ζαχάρω Ηλείας, κατέθεσε μήνυση πριν από μερικές μέρες εις βάρος επιχειρηματία της πόλης για ασέλγεια. Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, άμεσα οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνα των ηλεκτρονικών συσκευών του φερόμενου ως δράστη, ενώ στο κινητό του επιχειρηματία εντοπίστηκαν φωτογραφίες της 12χρονης.

Αρση τηλεφωνικού απορρήτου του επιχειρηματία για την υπόθεση της 12χρονης στην Ηλεία

Η διερεύνηση από τις Αστυνομικές Αρχές συνεχίζεται και προχωρά ήδη η διαδικασία της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του επιχειρηματία, καθώς στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκονται δύο ακόμα πρόσωπα. Παράλληλα αναμένεται να γίνει εξέταση του ανήλικου κοριτσιού, από παιδοψυχολόγο αλλά και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν συντελεστεί εις βάρος της 12χρονης και άλλες αξιόποινες πράξεις και να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Τέλος, η υπόθεση ασέλγειας της 12χρονης στη Ζαχάρω Ηλείας, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης είναι και αυτός πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού.

Πηγή: protininews.com.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γιαγιά 12χρονης: Δεν με αφήνουν να την δω - Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της (βίντεο)

Πόλεμος στην Ουκρανία - Κίεβο: Επιθέσεις με drone “καμικάζι” σε πολυκατοικίες

Υμηττός: Φωτιά σε διαμέρισμα - Τραυματίστηκε γυναίκα (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπουράκ Ακτσαπάρ: Στον ΟΗΕ ο έως τώρα υπεύθυνος για τα ελληνοτουρκικά21:23Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή στο κέντρο της Αθήνας21:08Κασσελάκης: Απόλυτα ικανοποιημένος από την περιοδεία στο Αιγαίο20:54BCL: Το Περιστέρι έπεσε…μαχόμενο στον μικρό τελικό20:41Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα στοιχίσει το κατσικάκι20:28Αρθρογράφος Χουριέτ: Κοίτα το Κας και κοίτα και το Καστελλόριζο!20:14Μελάνωμα: Ελπίδες από αντικαρκινικό εμβόλιο (βίντεο)20:01Μαγνησία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη19:47Τροχαίο: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με φορτηγό (εικόνες)19:34Ολυμπιακός: Κέρδισε άνετα την Λαμία με το μυαλό... στην Άστον Βίλα19:20Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκή 19:07Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο