LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2024 16:51 | Ανανέωση: 28 Απριλίου 2024 18:13

Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών

Βολές κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από την Αμφιλοχία, όπου περιοδεύει.

Νίκος Ανδρουλάκης- Αμφιλοχία

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, από την Αμφιλοχία όπου βρίσκεται ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας, κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να εξηγήσει τα περιστατικά που συμβαίνουν στο υπουργείο Εσωτερικών.

«Ζητώ από τον κ. Μητσοτάκη να μας πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών. Είναι αδιανόητο, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους και την εμπιστοσύνη των πολιτών στην εκλογική διαδικασία. Άμεσα καθαρές απαντήσεις και για τα δύο αυτά σοκαριστικά περιστατικά», τόνισε σε δηλώσεις ο κ. Ανδρουλάκης, με αφορμή το γεγονός της διάρρηξης του γραφείου του διευθυντή εκλογών του υπουργείου.

Νίκος Ανδρουλάκης- Αμφιλοχία

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπότροπη. «Λίγο πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές, μάθαμε ότι έγινε διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών και η ανακοίνωση του υπουργείου μιλάει για "φερόμενη διάρρηξη".

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαμε ένα καινούργιο περιστατικό, που το απέκρυπτε η Νέα Δημοκρατία και η κυρία Κεραμέως. Χιλιάδες απόρρητα στοιχεία εκλογέων του εξωτερικού είχαν διοχετευθεί μέσω του γραμματέα Αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας προς ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για να έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα. Κάτι που είναι παράνομο», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη

Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις

Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόρεια Μακεδονία: Η κίνηση Σιλιάνοφσκα έφερε ρήξη με το Αλβανικό ΚόμμαΣήμερα 18:40 | Ειδήσεις

Το κόμμα της αλβανικής μειονότητας, με το οποίο η παράταξη Σιλιάνοφσκα επιδιώκει συμμαχία, διαχώρισε αμέσως τη θέση του.

Γενί Σαφάκ για επίσκεψη Μητσοτάκη: Να επανέλθει το θέμα του μουφτή ΘράκηςΣήμερα 18:17 | Ειδήσεις

Ο τουρκικός τύπος ασκεί πιέσεις για επάνοδο από το μηδέν, όλων των ζητημάτων τα οποία ρύθμιζε η Συνθήκη της Λωζάνης.

Ράμα: - Ομιλία: Η Μπουμπουλίνα, οι αρβανίτες και η... επίθεση φιλίαςΣήμερα 20:16 | Ειδήσεις

Το μείγμα συναδέλφωσης, σχολιασμού των εσωτερικών υποθέσεων της Ελλάδας και... κορώνων αμφιλεγόμενης ιστορίας, που εκφώνησε ο κ. Ράμα.

Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονηςΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο 40ημερο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της ακριβώς έξω απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φλόριντα: Αστυνομικός πήγε σε λάθος διεύθυνση και σκότωσε στρατιωτικό!20:22Ράμα: - Ομιλία: Η Μπουμπουλίνα, οι αρβανίτες και η... επίθεση φιλίας20:08Αττική: Κλοπές απέτρεψαν οι περιπολίες της ΔΙΑΣ19:54Βουλιαγμένη: Οδηγός πήρε κλήσεις 20000 ευρώ σε μία διαδρομή19:40Καιρός: τοπικές βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα19:26Σχολεία: Πρεμιέρα για την Τράπεζα Θεμάτων, ξεκινά η δήλωση εξετάσεων από τους διευθυντές19:12Μαρία Κουτσουπιά - υποψήφια ευρωβουλευτής ΝΔ: Κατάπτυστη η Συμφωνία των Πρεσπών, μακάρι να την καταγγείλουμε18:58Βόρεια Μακεδονία: Η κίνηση Σιλιάνοφσκα έφερε ρήξη με το Αλβανικό Κόμμα18:44Βραζιλία – πλημμύρες: Εκατόμβη νεκρών στο Ρίο Γκράντε18:30Γενί Σαφάκ για επίσκεψη Μητσοτάκη: Να επανέλθει το θέμα του μουφτή Θράκης18:17Καβάλα – απάτη: Χειροπέδες στον “μαϊμού” γιατρό18:03Κασσελάκης στη Μαγνησία: Φέρνουμε νέα σχέση πολίτη - πολιτικού (εικόνες)17:50Μεξικό: Ισχυρός σεισμός κοντά στα σύνορα με τη Γουατεμάλα17:36Θεσσαλονίκη - Θρίλερ: Νεκρός βρέθηκε άνδρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου17:23Αχαΐα – ενδοοικογενειακή βία: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις17:09Γεραπετρίτης προς Σιλιάνοφσκα: “Κρούουμε κώδωνα” για τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών16:56Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη μεθυσμένης μητέρας16:42Βόλος: Έκλεψαν... τηλεκάρτες από κατάστημα16:29Ηράκλειο: Από το γλέντι κατευθείαν στο κρατητήριο16:15Δένδιας στο Ρούπελ: Η εθνική μνήμη και τα ιστορικά συπεράσματα μας οδηγούν16:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο