LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΔωδεκανήσαΔημοσίευση: 05 Οκτωβρίου 2022 08:36

Revenge porn στη Λέρο: “Το κάναμε για πλάκα” λέει ο 22χρονος

Ο απίστευτος ισχυρισμός του 22χρονου στρατιωτικού. Τι υποστήριξε.

Ροζ βίντεο
Σοκ έχει προκαλέσει στη Λέρο η είδηση για τη σύλληψη ενός 22χρονου στρατιωτικού και μιας 16χρονης μαθήτριας με την κατηγορία της εκδικητικής πορνογραφία (revenge porn) σε βάρος της επίσης 16χρονης ερωμένης του στρατιωτικού.

«Το κάναμε για πλάκα», ισχυρίστηκε ο 22χρονος στρατιωτικός, ο οποίος μαζί με την 16χρονη φίλη του θεώρησαν πως… ήταν αστείο να δημιουργήσουν ψεύτικο προφίλ και να ζητούν γυμνές φωτογραφίες από ένα 16χρονο κορίτσι στη Λέρο.

Πριν από δύο εβδομάδες ο 22χρονος μαζί με την 16χρονη φίλη του, αφού δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ στο Instagram, ξεκίνησαν να συνομιλούν με την ανήλικη. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους που κράτησε μέχρι την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου αντάλλασσαν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Η ανήλικη μαθήτρια πληροφορήθηκε πως φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο βρίσκονταν στα χέρια κάποιων συμμαθητών της και αμέσως ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι μετέβησαν στο ΑΤ Λέρου για να το καταγγείλουν.

Ο πατέρας της μαθήτριας μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" και είπε πως "ήρθε το παιδί και μου είπε πως έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες της και πως την εκβιάζουν ότι θα διαρρεύσουν κι άλλες και βίντεο, ευτυχώς οι αρχές του νησιού κινήθηκαν γρήγορα και εντοπίστηκαν άμεσα".

Άμεσα οι αστυνομικοί του ΑΤ Λέρου έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου στρατιωτικού και της 16χρονης συντρόφου του, του οποίους συνέλαβαν προκειμένου να παραπεμφθούν ενώπιον του εισαγγελέα στην Κω.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Σκότωσε τον σύζυγό της με το αυτοκίνητο

Αιγάλεω: ανήλικοι μπήκαν σε σχολείο με κουζινομάχαιρα

“The 2Night Show”: Η Dat Lilly για την απόρριψη της μητέρας της και το ορφανοτροφείο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται στο μετόχι του Παναγίου Τάφου και σε όλες τις Μητροπόλεις 20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο