LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 22 Μαΐου 2021 12:58 | Ανανέωση: 22 Μαΐου 2021 13:13

Φωτιά στο Ηράκλειο - Πυκνοί καπνοί “πνίγουν” την περιοχή

Μεγάλη φωτιά σε ξυλουργείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Πυκνοί καπνοί έχουν "σκεπάσει" την περιοχή. "Μάχη" των πυροσβεστών να μην επεκταθεί.

Δερβενοχώρια - καπνός - φωτιά

(φωτογραφία αρχείου)

Σοβαρές καταστροφές υπέστη ξυλουργείο που τυλίχθηκε λίγο μετά τις έντεκα το πρωί στις φλόγες στην περιοχή Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση. Στο σημείο βρέθηκαν οκτώ υδροφόρα οχήματα, ένα βραχιονοφόρο, τέσσερα βοηθητικά ενώ περίπου 30 πυροσβέστες επιχείρησαν, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Ενισχυτικά συμμετείχαν στο έργο της πυρόσβεσης και υδροφόρες του Δήμου Μαλεβιζίου αλλά και ιδιώτες.

Ο διευθυντής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου Μιχάλης Σεληνιωτάκης δήλωσε ότι επρόκειτο για μια δύσκολη πυρκαγιά, για την αντιμετώπισή της οποίας στήθηκε επιχείρηση σε μεγάλο μήκος. Λόγω της άμεσης αντίδρασης για την κατάσβεση της φωτιάς, δεν απειλήθηκαν γειτονικά σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Ομάδα Ίκαρος της 3ης ΕΜΑΚ που με drone έδινε εικόνα στα επίγεια κλιμάκια, από τα σημεία που δεν υπήρχε οπτική επαφή.

Στο σημείο παραμένουν για επιτήρηση και καθαρισμό δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα διερευνά τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς.

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη με την θρόμβωση μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

Εστίαση: “βροχή” από πρόστιμα την Παρασκευή

Eurovision 2021 - Λίτσα Πατέρα: τι λένε τα άστρα για Stefania και Τσαγκρινού (βίντεο) 


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο