LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΧανιάΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2021 21:32

Τροχαίο στη Γαύδο - συγκλονίζει ο συνοδηγός: μακάρι να γύριζα την Κορίνα πίσω (βίντεο)

Τη στιγμή της πτώσης στο γκρεμό του αυτοκινήτου της 28χρονης φοιτήτριας και του θανάσιμου τραυματισμού της περιγράφει στον ΑΝΤ1 ο συνοδηγός της στο δυστύχημα.

Δελτίο Ειδήσεων - δυστύχημα - Γαύδος

Συγκλονίζει ο 40χρονος φίλος της άτυχης φοιτήτριας από την Κέρκυρα, η οποία έχασε τη ζωή της στη Γαύδο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, έπεσε σε γκρεμό.

Ο Πέτρος Γασπαράκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε τα μοιραία λεπτά πριν και μετά το δυστύχημα, καθώς ήταν ο συνοδηγός της άτυχης κοπέλας. Ο ίδιος, ελαφρά τραυματισμένος από την πτώση του αυτοκινήτου στο γκρεμό, από το νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται,  περιγράφει πως λύθηκε το χειρόφρενο και λίγο πριν τις 5:00 το πρωί βρέθηκαν μαζί με την Κορίνα στο κενό…

“Θυμάμαι κράταγα το μαξιλάρι του καθίσματος και με το άλλο κράταγα την Κορίνα. Στη συνέχεια θυμάμαι που την έσυρα έξω…. Της λέω «πονάς», «πονάω πολύ!» μου λέει ουρλιάζοντας… Έφερα ένα υπόστρωμα και την τύλιξα με κουβέρτες” περιγράφει. “Χίλια συγνώμη, μακάρι να γύριζα την Κορίνα πίσω και να πήγαινα εγώ στην θέση της” είπε με δάκρυα στα μάτια.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Γασπαράκη, λίγο πριν από τις 6:00 είχε καταφέρει να βρει το κινητό του, να ανέβει μόνος τον γκρεμό και να καλέσει το 166. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας και στο σημείο έφθασαν άνδρες της Πυροσβεστικής και ένας κάτοικος του νησιού που εθελοντικά κατέβηκε για να βοηθήσει το κορίτσι.

“Χάρηκε που με είδε. Λέει «ευχαριστώ που ήρθες» και μου χαμογέλασε. Η κοπέλα καταλάβαινε τα πάντα. Ζητούσε νερό, ρωτούσαμε πράγματα για να την απασχολούμαι και κουνούσε το κεφάλι. Σιγά σιγά χειροτέρευε η κατάσταση. Ανέπνεε πιο δύσκολα. Φωνάζαμε, «έρχεται το ελικόπτερο» λέει σε 10λεπτά. Δεν ήρθε ποτέ. Μέχρι τις 10.00-10.30 σηκώθηκα και είπα «παιδιά, σταμάτησε να απαπνέει. Βλέπαμε έναν άνθρωπο να πεθαίνει και να μην έρχεται κανείς εκεί να βοηθήσει” τόνισε ο εθελοντής Μανώλης Μαρκάκης.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 28χρονη φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία. Την ώρα που οι συγγενείς της καταγγέλλουν  ολιγωρία στην αντίδραση των σωστικών μέσων, διερευνούνται από τις Αρχές τα αίτια της τραγωδίας αλλά και το γιατί καθυστέρησε το ελικόπτερο να φτάσει στο σημείο.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο Τετάρτη στην Κέρκυρα στον Ιερό Ναό Καναλίων στις 5:00 το απόγευμα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μία στιγμή στην άλλη έχασαν το παιδί τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Μωρό έπεσε από μπαλκόνι

Δολοφονία Καραϊβάζ: Στη μοτοσικλέτα η άκρη του νήματος

Κορονοϊός: πέφτει ο δείκτης θετικότητας - τι “βλέπουν” οι ειδικοί

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται ο ναός της Δημοκρατίας να γίνεται αρένα του μποξ (εικόνες)Σήμερα 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Σήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας Σήμερα 19:35 | Ειδήσεις

Τι είπε ο εισαγγελέας στη δίκη για τον θάνατο του 22χρονου Ιάσονα, η μηχανή του οποίου συγκρούστηκε έξω από την Βουλή με το υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη, που οδηγούσε αστυνομικός.


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Δεν γίνεται ο ναός της Δημοκρατίας να γίνεται αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο