LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΔωδεκανήσαΔημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2021 10:59

Τι λέει ο κατηγορούμενος για βιασμό της κόρης της συντρόφου του

Παρουσία παιδοψυχολόγου κατέθεσε στην ανακρίτρια το κορίτσι, που σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, συχνά τον "προκαλούσε" ερωτικά.

Σεξουαλική κακοποίηση - παιδιά - βία

Ο πατέρας και η μητέρα της 14χρονης, που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 35χρονο, ο οποίος ήδη έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος, υπέβαλαν ενώπιον της Ανακρίτριας δηλώσεις για την υποστήριξη της κατηγορίας.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική», ο 35χρονος κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου, που συμπλήρωσε τα 14 έτη αλλά και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη.

Η 14χρονη επρόκειτο χθες να δώσει κατάθεση ενώπιον της Ανακρίτριας παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ο 35χρονος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέση με τη μητέρα της ανήλικης από το 2016 και έβλεπε και τα τρία της παιδιά σαν να ήταν δικά του.

Όπως υποστήριξε, η ανήλικη είναι ένα ιδιαίτερο παιδί το οποίο απέναντί του άλλες φορές ήταν επιθετική όταν αυτός προσπαθούσε να τη συμβουλεύσει και άλλες ήρεμη.

Σχετικά με τα επίμαχα περιστατικά, ο 35χρονος κατέθεσε πως κάποιες φορές η 14χρονη προσπάθησε να βάλει το χέρι του στο στήθος της αλλά εκείνος αμέσως την απέτρεψε εξηγώντας της πως ο ίδιος και η μητέρα της είναι σύντροφοι, ενώ μετά από κάθε απόρριψη ήταν ιδιαίτερα επιθετική απέναντί του.

Σε ό,τι αφορά τα μηνύματα ο 35χρονος ανέφερε πως αυτοί αποδεικνύουν ότι προσπάθησε να έρθει κοντά της σαν πατέρας και όχι ως σύντροφος, ότι επειδή εκείνη τον έβλεπε αλλιώς, ήθελε σταδιακά να την κάνει να αντιληφθεί ότι αυτό είναι λάθος και ότι την προέτρεπε να σβήνει τα μηνύματα πρωταρχικά για δική της προστασία και ύστερα για τη δική του διότι προσπαθούσε να διορθώσει κάτι που εάν έλεγε στη μητέρα της θα είχε άσχημες εξελίξεις.

Επιπλέον, επεσήμανε πως οι καταθέσεις μητέρας και κόρης έχουν αντιφάσεις οι οποίες καταδεικνύουν ότι όλη αυτή η υπόθεση είναι μία σκευωρία εναντίον του και αποδεικτικό στοιχείο της αθωότητάς του αποτελεί η ιατροδικαστική έκθεση.

Την Δευτέρα, η μητέρα του κοριτσιού μίλησε στον ΑΝΤ1 για όσα καταγγέλλονται κιαι για τα συναισθήματα της, μετά απο τις αποκαλύψεις.

 Πηγή: dimokratiki.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενήΣήμερα 13:32 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, επισκέφθηκαν το πρωί δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική ΔικαιοσύνηΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης. Τι επεσήμανε ο δικηγόρος του, για την πρώτη φορά που ενεργοποιείται στην Ελλάδα το συγκεκριμένο άρθρο του Π.Κ.

Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, που υποστηρίζει ότι ο πατέρας του πέθανε από ιατρικό λάθος. Τι ζητά από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τι λέει για τον Πρωθυπουργό, τι καταγγέλλει για το Νοσοκομείο “Αττικόν”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: οι προβλέψεις του τριημέρου (βίντεο)13:01Καλιφόρνια: Σκύλος κυνηγάει το αφεντικό του που τον εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου (βίντεο)12:48“Τουρισμός για όλους 2024”: Έγινε η κλήρωση των δικαιούχων12:35Και η ψυχολογική κακοποίηση;12:21Καλλιάνος - Γιατρός “Αττικόν”: Η εισαγωγή στην ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση12:08Γραμμένος για Φλώρο: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη11:54Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος11:42Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο