LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 10 Νοεμβρίου 2020 12:55

Βίντεο από την άγρια επίθεση σε υπαλλήλους καθαριότητας

Ντροπή και σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί ο άγριος ξυλοδαρμός σε βάρος των υπαλλήλων του δήμου Ηρακλείου.

Ηράκλειο - επίθεση - εργαζομένοι καθαριότητας

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την επίθεση σε βάρος εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας από αγνώστους.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 3 περίπου τα ξημερώματα, την ώρα που το απορριμματοφόρο πλησίασε κάδους και δύο οχήματα, ένα αγροτικό και ένα ΙΧ το πλησίασαν, με τους οδηγούς τους να πατούν τις κόρνες τους.

Τότε βγήκαν από τα δύο οχήματα περίπου δέκα άτομα με ξύλα κι άρχισαν να χτυπούν τους υπαλλήλους καθαριότητας.

 Ο ένας από τους δύο υπαλλήλους του Δήμου δέχθηκε περισσότερα χτυπήματα, αφού ο δεύτερος κατάφερε να χαθεί στα στενά της περιοχής.

Η ταυτότητα των δραστών παραμένει άγνωστη.

Πηγή: creta24.gr


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας. Οι ισχυρές καταιγίδες προκάλεσαν πλημμύρες σε περιοχές της Θεσσαλίας. Που καταγράφονται χιονοπτώσεις.

Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κικίλιας - Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο