LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜεσσηνίαΔημοσίευση: 23 Ιουλίου 2020 10:40 | Ανανέωση: 23 Ιουλίου 2020 10:39

Άγρια δολοφονία στα Φιλιατρά: Την βρήκε νεκρή σε λίμνη αίματος

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία. Το κρίσιμο 20λεπτο και η απουσία της αδερφής της. Τι ψάχνουν οι Αρχές.

Δολοφονία - Φιλιατρά

Άγρια δολοφονημένη, με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό, βρέθηκε χθες το μεσημέρι μέσα στο ίδιο της το σπίτι μια 57χρονη γυναίκα στην περιοχή Γιόλακα Φιλιατρών.

Το έγκλημα, που έγινε μέρα μεσημέρι, έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή.

Το ανατριχιαστικό είναι ότι η αδερφή της άτυχης 57χρονης έλειψε μόνο για λίγη ώρα από το σπίτι, και όταν επέστρεψε βρήκε την αδερφή της δολοφονημένη μέσα σε μια λίμνη από αίμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, καθώς η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι δύο αδερφές ζούσαν μαζί στο συγκεκριμένο σπίτι και ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες. Χθες το μεσημέρι η μια από τις δύο γυναίκες πήγε με το αυτοκίνητό της μια εργάτρια που απασχολούσε, στα Φιλιατρά. Επιστρέφοντας πριν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκε την αδερφή της μαχαιρωμένη και νεκρή. Αμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις και τον διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Ηλία Αξιοτόπουλο. 

Οι αστυνομικοί αμέσως ξεκίνησαν έρευνες τόσο στο χώρο του εγκλήματος όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με αρκετές προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανθρώπων που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στις αγροτικές τους εργασίες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται να γνώριζε το χώρο και να κινήθηκε αστραπιαία. Δεν έχει όμως προσδιοριστεί ακόμα το κίνητρο: Αυτό της ληστείας απομακρύνεται, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήματα που ήταν σε εμφανές σημείο μέσα στο σπίτι και τα οποία δεν έλειπαν.

Ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη μικρής αναστάτωσης.

Πάντως, πολύ πιθανό είναι οι κινήσεις του να έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σπίτι και οι οποίες εξετάζονται από τις αστυνομικές αρχές.

Το αντικείμενο με το οποίο κατάφερε τον θανάσιμο τραυματισμό της 57χρονης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν βρέθηκε στο χώρο και εικάζεται ότι είναι μαχαίρι που το πήρε μαζί του ο δράστης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης κατάφερε να κινηθεί και να διαφύγει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αν και στον περίβολο του σπιτιού, που είναι περιφραγμένο, υπάρχουν ελεύθερα σκυλιά που οι περίοικοι σημειώνουν ότι αντιδρούν έντονα όταν πλησιάζει κάποιος στο σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο του 2013 οι δύο γυναίκες και η μητέρα τους -που τότε ζούσε- είχαν πέσει θύματα άγριας ληστείας μέσα στο σπίτι τους, όταν ληστές είχαν εισβάλει σπάζοντας τα παράθυρα. Οι αστυνομία είχε καταφέρει να συλλάβει τότε τους δράστες οδηγώντας στη δικαιοσύνη 3 άτομα αλβανικής καταγωγής.

Στην περιοχή, με το που μαθεύτηκε η τραγική είδηση της δολοφονίας, περίοικοι έσπευσαν στο χώρο καθώς γνώριζαν το θύμα και την αδερφή της. Ολοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, σημειώνοντας πως ήταν πάρα πολύ ευγενικές και φιλήσυχες, χωρίς να έχουν αντιπαραθέσεις με κανέναν. Ετσι η έκπληξή τους ήταν ιδιαίτερα μεγάλη για το ότι βρέθηκε άνθρωπος να προκαλέσει τέτοιο κακό στη συγκεκριμένη γυναίκα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ χτενίζουν την περιοχή, και ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη.


Πηγή: eleftheriaonline.gr 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης για εμπρηστές: Η ατιμωρησία τελειώνει εδώ (βίντεο)Σήμερα 18:19 | Ειδήσεις

Σε ανάρτηση του, ο Πρωθυπουργός επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι, «Η Πολιτεία δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας».

Toυρκικά ΜΜΕ: Η Αγκυρα διπλασιάζει τα στρατεύματα στα ΚατεχόμεναΣήμερα 21:49 | Ειδήσεις

Το πλήθος των δυνάμεων θα μπορούσε να ξεπεράσει και τις 100.000, σύμφωνα με ρεπορτάζ

Λαγουβάρδος στον ΑΝΤ1: Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιώνΣήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επεσήμανε ότι και ο Σεπτέμβριος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για τις φωτιές, καθώς η αντιπυρική περίοδος έχει μεγαλώσει.

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Σύλληψη Τούρκου καταζητούμενου για συνεργεία σε ανθρωποκτονίαΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Σε βάρος του 25χρονου, είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία των Αρχών της Τουρκίας, για τη συμμετοχή του σε ανθρωποκτονία στην Κωνσταντινούπολη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελλάδα – Λετονία: Εμφατική νίκη στην επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο22:57ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου22:41Όζι Όσμπορν – BBC: Αναβλήθηκε η προβολή ντοκιμαντέρ για τη ζωή του22:24Αντιμέτωποι με βαριά πρόστιμα 350.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων22:10Toυρκικά ΜΜΕ: Η Αγκυρα διπλασιάζει τα στρατεύματα στα Κατεχόμενα21:57Καβάλα: Σύλληψη χειριστή jet ski για τον τραυματισμό 11χρονου21:43Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονης21:30Νάξος: Παραμένει η περίφραξη στην Πορτάρα21:16Σουηδία: Η ιστορική εκκλησία της Κιρούνα μεταφέρθηκε οδικώς για 5 χιλιόμετρα! (εικόνες)21:01Επίθεση με χλωρίνη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 46χρονη 20:47Κύπελλο Ελλάδας: Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη League Phase20:32Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Σίσι20:18Λαγουβάρδος στον ΑΝΤ1: Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών20:03Παλαιστινιακή Αρχή: Το νέο εποικιστικό σχέδιο του Ισραήλ μετατρέπει τη Δυτική Όχθη σε φυλακή19:46Κρήτη: Σεισμός στα Χανιά19:30Φωτιά στη Μεσσηνία19:17ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου19:03Μητσοτάκης για εμπρηστές: Η ατιμωρησία τελειώνει εδώ (βίντεο)18:50 Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη18:36Ουκρανία: Συνεχίζεται η προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στο Ντόνετσκ18:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο