LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΔωδεκανήσαΔημοσίευση: 19 Μαρτίου 2020 23:20

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα στην Κάρπαθο

Επίσημη ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας του νησιού των Δωδεκανήσων.

ΚΑΡΠΑΘΟΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ
Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στα Δωδεκάνησα...
"Στο νησί μας καταγράφηκε το πρώτο επίσημο κρούσμα επιβεβαιωμένο από τον ΕΟΔΥ", ανακοίνσε, επισήμως, η διοικούσα επιτροπή του Κέντρου Υγείας Καρπάθου και προσθέτει πως "η ασθενής, από την πρώτη στιγμή εμφάνισης των συμπτωμάτων βρίσκεται σε καραντίνα και αναρρώνει στο σπίτι, με ήπια συμπτώματα και με συνεχώς βελτιούμενη την κατάσταση της υγείας της".
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας:
"Σας κάνουμε γνωστό ότι έχουμε και στο νησί μας το πρώτο επίσημο επιβεβαιωμένο, από τον ΕΟΔΥ, κρούσμα κορονοιού. Η ασθενής από την πρώτη στιγμή εμφάνισης των συμπτωμάτων βρίσκεται σε καραντίνα και αναρρώνει στο σπίτι με ήπια συμπτώματα και με συνεχώς βελτιουμενη την κατάσταση της υγείας της. Έχει ενημερωθεί το οικείο περιβάλλον.
Η στρατηγική του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ είναι ότι όλος ο πληθυσμός είναι δυνητικά μολυσμένος από τον ιό και για αυτό πρέπει να συμπεριφέρεται με ατομική συνέπεια και ευθύνη, προκειμένου να μειώνεται η διασπορά της νόσου στην κοινότητα. Ευχόμαστε σε όλους τους ασθενείς γρήγορη ανάρρωση και τονίζουμε σε όλους τους συμπολίτες μας να μείνουν σπίτι τους. Κάνουμε επίσης έκκληση στους ευρισκόμενους εκτός Καρπάθου να παραμείνουν εκεί και να επισκεφθούν το νησί μας όταν λήξει ο κίνδυνος της διασποράς του ιού, λόγω των δυσκολιών στην διακομιδή και αεροδιακομιδή των σοβαρών περιστατικών".
Επίσης, κάνει έκκληση σε όσους είναι εκτός των νησιών μας να παραμείνουν εκεί έτσι ώστε να διαφυλάξουν την υγεία των μόνιμων κατοίκων της Δωδεκανήσου.
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, που υποστηρίζει ότι ο πατέρας του πέθανε από ιατρικό λάθος. Τι ζητά από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τι λέει για τον Πρωθυπουργό, τι καταγγέλλει για το Νοσοκομείο “Αττικόν”

“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην ΑθήναΣήμερα 09:12 | Ειδήσεις

Πως τα μέλη της διεθνούς συμμορίας είχαν κάνει “χτυπήματα” κέντρο της πρωτεύουσας. Τι βρέθηκε στην κατοχή τους.

Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”Σήμερα 10:10 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ για την «επιδείνωση της υγείας του Κάρολου» και τα σχέδια για την κηδεία με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι».

Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασίαΣήμερα 09:45 | Τοπικά Νέα

Τι κατήγγειλαν οι ανήλικες, που θέλησαν να κάνουν ιππασία, στην διάρκεια σχολικής εκδρομής. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των αλόγων και του στάβλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Και η ψυχολογική κακοποίηση;08:09Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο