LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 08 Αυγούστου 2018 07:00

Ήλιος, ζέστη και βοριαδάκι σε όλη τη χώρα

Καλοκαιρία σε όλη την επικράτεια. Πού ενδέχεται να βρέξει. Αναλυτική πρόγνωση.

Την Τετάρτη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στο Αιγαίο 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 21 και 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες κυρίως θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς και στα Ηπειρωτικά τοπικά ως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 3 με 4 και στα νότια ανατολικά 5-6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 4 με 6 και βαθμιαία στις Κυκλάδες τοπικά ως 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στην Κρήτη κατά τόπους έως 33 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη

Την Πέμπτη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι, κυρίως στα βορειοδυτικά όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 3-5, στα ανατολικά 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο