LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 26 Μαΐου 2018 07:00

Αγίου Πνεύματος: ο καιρός για το τριήμερο

Σε ποιες περιοχές θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και σε ποιες θα βρέξει. Που θα κινηθεί ο υδράργυρος. Με τι καιρικές συνθήκες θα γίνει η επιστροφή των εκδρομέων.

Το Σάββατο στα ανατολικά και τα νότια αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές ς νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες  θα αναπτυχθούν νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις αρχικά στα ανατολικά και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 15 ως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως των βορειότερων περιοχών. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με τοπικές  νεφώσεις στα ανατολικά. Πιθανότητα όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές  στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις,παροδικά αυξημένες. Στα νότια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή

Την Κυριακή στα ανατολικά και τα νότια αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος

Την Δευτέρα στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά όπου έιναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04Φραγκογιάννης: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Ακτσαμπάρ15:50Εξάρχεια: Ναρκωτικά και όπλο εντοπίστηκαν σε καφετέρια (εικόνες)15:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο