LATEST NEWS
 
Καιρός /Πρόγνωση καιρούΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2017 15:08

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη

Σε ποιες περιοχές της χώρας θα είναι εντονότερα τα φαινόμενα. Πότε θα αρχίσει η σταδιακή εξασθένηση της κακοκαιρίας.

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικό μέτριοι σε ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 26 βαθμούς κελσίου με την μέγιστη στα βόρεια να είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Κι εδώ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και η θερμοκρασία από 16 ως 24 βαθιούς κελσίου.

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, αλλά και την Θράκη θα έχουμε βροχές και κατά τόπους καταιγίδες παροδικά ισχυρές. Στη δυτική Μακεδονία τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ως το βράδυ.

Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά ως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 24 βαθμούς κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 ως 25 βαθμούς, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 40-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Στην υπόλοιπη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο, περιμένουμε τοπικές βροχές η πρόσκαιρες καταιγίδες το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα βόρεια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από17 ως 27 βαθμούς κελσίου, αλλά  στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην Κρήτη είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στην Κρήτη και 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 25 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, περιμένουμε στα βόρεια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές, ενώ στα νότια θα έχουμε παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια ως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 ως 26 βαθμούς κελσίου αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Ο καιρός την Τετάρτη 27/9

Την Τετάρτη στα ανατολικά αναμένουμε νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3-4 μποφόρ, στα ανατολικά 4-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο