LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /ΓενικάΔημοσίευση: 20 Ιουλίου 2016 17:00

Ο πρώτος νεκρός από το Pokemon Go

Άγνωστοι εντόπισαν τον άτυχο 18χρονο μέσω της εφαρμογής και τον "γάζωσαν" με σφαίρες. Έρευνες της αστυνομίας για το περίεργο περιστατικό.

Παιχνίδι - Pokemon Go

Το νέο παιχνίδι της Nintendo Pokemon Go έχει τρελάνει κόσμο! Οι λάτρεις των Pokemon δεν μπορούν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από τα smartphones τους.

Πολλοί είναι μάλιστα οι παίχτες που διακινδυνεύουν τη ζωή τους, προκειμένου να πιάσουν τα Pokemon και να ανέβουν επίπεδο.

Μετά από τροχαία, τσακωμούς, τραγελαφικά σκηνικά και επικίνδυνες περιπέτειες, ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του παίζοντας Pokemon Go.

Τον νεαρό εντόπισαν άγνωστοι μέσω της εφαρμογής, του έστησαν ενέδρα και τον σκότωσαν στην πόλη Τσικουιμούλα, στη Γουατεμάλα, κατά τη διάρκεια βόλτας του για κυνήγι Pokemon με τον αδελφό του.

Σύμφωνα με τον «Independent», η αστυνομία εντόπισε τουλάχιστον 20 κάλυκες από σφαίρες στο σημείο του φόνου και τώρα ψάχνει να βρει ένα φορτηγάκι μέσα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της δολοφονίας.

Ο θάνατος του νεαρού φαίνεται πως είναι ο πρώτος που συνδέεται με το Pokemon Go, ωστόσο, δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί ποιος ήταν ο ρόλος του παιχνιδιού και σε ποιο βαθμό αυτό συνδέεται με το φονικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο