LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Social media /

Ουκρανική κρίση

Δημοσίευση: 27 Μαρτίου 2014 07:42

Οι Ρώσοι «κόβουν» τη βότκα στον Ομπάμα

«Κυρώσεις» μέσω των social media επιβάλλουν οι Ρώσοι στον Μπαράκ Ομπάμα, σε αντίποινα για τις κυρώσεις κατά τις Μόσχας για την Κριμαία.

Μπαράκ Ομπάμα - Συνέντευξη

Τον… νόμο στα χέρια τους παίρνουν οι Ρώσοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που αποφάσισαν να πάρουν εκδίκηση για τις κυρώσεις που επέβαλλε η Ουάσινγκτον κατά της Μόσχας σχετικά με την κρίση στην Κριμαία.

Έτσι  έχουν ξεκινήσει μια διαδικτυακή εκστρατεία επιβάλλοντας «κυρώσεις» στον Αμερικανό πρόεδρο, στον οποίο «κόβουν» την απόλαυση ρωσικών προϊόντων.

«Ο Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και τα μέλη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, της Γερουσίας και του Κογκρέσου απαγορεύεται να μου ευχηθούν χρόνια πολλά» έγραψε σε σχόλιό του ένας χρήστης της υπηρεσίας Instagram το οποίο συνοδευόταν από τη φωτογραφία ενός συνοφρυωμένου Ομπάμα.

Επιπλέον, οι χρήστες του Twitter έχουν ξεκινήσει μια ομάδα με τίτλο «Οι κυρώσεις μου», όπου απαγορεύουν στον Αμερικανό πρόεδρο οτιδήποτε ρωσικής προέλευσης, από το κόκκινο χαβιάρι μέχρι τη ρωσική βότκα.

Βότκα - Ομπάμα - tweet

Σε ένα εμπορικό κέντρο της Μόσχας τοποθετήθηκε διαφημιστικό πανό στο οποίο «επιβάλλονται κυρώσεις» στον Ομπάμα κα τα μέλη του Κογκρέσου, δείχνοντας έτσι την υποστήριξη στις ενέργειες του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Κριμαία.

Οι επιδοκιμασίες σχετικά με τις πολιτικές τακτικές του Πούτιν έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, από τη στιγμή που ο Ρώσος πρόεδρος ήρθε σε σύγκρουση με τις δυτικές χώρες.

Την Τετάρτη, οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησαν να συνεργαστούν προκειμένου να προετοιμάσουν πιθανές αυστηρότερες οικονομικές κυρώσεις, σε απάντηση για την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία και να καταστήσουν την Ευρώπη λιγότερο εξαρτημένη από το ρωσικό φυσικό αέριο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση “πυρηνικής αντεπίθεσης”07:01Λασίθι: Έκρυβαν ναρκωτικά και σύνεργα σε σπίτια και ΙΧ (εικόνες)06:48Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:35Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη06:21Καιρός: Βροχές, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη06:08Λειψοί: Τραγούδι... πρόσκληση στο νησί από τον Δήμαρχο και τον “Μιχαλάρα” (βίντεο)23:59Ημέρα της Γης: Ο ΕΕΣ παρουσιάζει την Στρατηγική Κλιματικής Αλλαγής23:48Ιράκ: Ερντογάν - Ρασίντ έβαλαν “στο στόχαστρο” το PKK23:36Οι “Ήρωες της Digea” επισκέφθηκαν το Λασίθι! (εικόνες)23:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο