LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΔημοσίευση: 04 Απριλίου 2019 14:39

Μήπως να γίνει σε άλλη χώρα ο τελικός του Κυπέλλου;

*Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ειναι δημοσιογράφος-αρχισυντάκτης του τμήματος αθλητικών ειδήσεων του ΑΝΤ1.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα έχουμε όπως όλα δείχνουν στον τελικό του κυπέλλου τον ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και η ανησυχία είναι διάχυτη, μετά τις ντροπιαστικές εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου από τους δύο τελευταίους τελικούς σε Βόλο το 2017 και ΟΑΚΑ το 2018.

Δυστυχώς οι ‘’ανεγκέφαλοι’’ οπαδοί που υπάρχουν σε κάθε ομάδα, δεν ελέγχονται και καταφέρνουν κάθε φορά να μετατρέπουν την γιορτή του ποδοσφαίρου, που είναι ο τελικός του κυπέλλου σε όλες τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, σε μία ακόμη μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για όσους δεν θυμούνται οι χούλιγκαν τα έσπασαν στον Βόλο τον Μάιο του 2017 με μαχαιρώματα στην πεζογέφυρα του γηπέδου και πέρσι μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το ΟΑΚΑ, μέσα και έξω από το στάδιο, ενώ πριν από τρία χρόνια ο τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών!!! Το πετύχαμε και αυτό!

Οι πρώτες σκέψεις που υπάρχουν στην ΕΠΟ, από την στιγμή κιόλας που υπάρχει χρόνος καθώς οι επαναληπτικοί ημιτελικοί έχουν προγραμματιστεί για τις 24 Απριλίου, είναι να διεξαχθεί και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο ο τελικός με λιγότερους όμως θεατές, εφόσον το ζευγάρι είναι και πάλι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Πέρσι κάθε ομάδα είχε πάρει από 17 χιλιάδες εισιτήρια σε ένα γήπεδο που χωράει 60.000 θεατές αλλά και πάλι αποτύχαμε!

Μήπως να το σκεφτούν και πάλι; Μήπως σε κάποια ξένη χώρα για να είμαστε σίγουροι; Πρόσφατο είναι το παράδειγμα με τους Αργεντινούς και τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Ρίβερ Πλέιτ που έγινε στην Μαδρίτη για λόγους ασφαλείας. Μήπως να γίνει στην Αμερική ή στην Αυστραλία όπου οι Έλληνες ομογενείς διψούν για ποδόσφαιρο και πάνω από όλα είναι φίλαθλοι;

Φυσικά θα έχουμε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τις γνωστές ευχές να κυλήσουν όλα ομαλά και ως είθισται θα ψάχνουμε μετά για τα αίτια! Η γνωστή ιστορία με τους λίγους που έχουν διώξει τους πολλούς φιλάθλους από τα γήπεδα. Να είναι καλά ο Λεονάρντο Κούτρης με την πρωτοβουλία που ανέλαβε με το μικρό παιδί που παλεύει για την ζωή του στο Φάληρο και ο Βαγγέλης Μόρας που αφιέρωσε το πρώτο του γκολ στην μεγάλη κατηγορία στον αδικοχαμένο αδερφό του, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση σε όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο.

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο