LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2018 06:26

Μουντιάλ 2018: πίτσα, μπύρα και... έτερον ήμισυ

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος δίνει συμβουλές στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους πως να περάσουν έναν ευχάριστο και κυρίως μουντιαλικό μήνα.

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Επιτέλους, μετά από τέσσερα χρόνια υπομονή, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πλέον γεγονός. Η μεγάλη μέρα έφτασε και οι άντρες όλου του πλανήτη ονειρεύονται να περάσουν μαγικά τον επόμενο ένα μήνα. Γιατί το Μουντιάλ είναι ιεροτελεστία! Όσοι, λοιπόν, δεν έχετε προετοιμαστεί ακόμα, πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε τις απαραίτητες «πινελιές», ώστε να απολαύσετε στο 100% ΚΑΙ τα 64 παιχνίδια.

Ψυγείο με μπύρες

Το καταλληλότερο ποτό για την ώρα του αγώνα δεν είναι άλλο από την παγωμένη μπύρα. Κι επειδή είμαι σίγουρος πως δε θα βλέπετε μόνοι τα ματς, αλλά μαζί με φίλους, πηγαίνετε τώρα στο σούπερ μάρκετ και γεμίστε το ψυγείο. Όσοι είστε πιο μερακλήδες, πάρτε τα μεγάλα τα βαρελάκια. Σκέτη απόλαυση!

Το σωστό ντελιβεράδικο

Τι πάει να πει έχουμε πολλές επιλογές; Μόνο δύο χρειάζονται. Μια επιλογή για πίτσα και άλλη μια για σουβλάκι. Διαλέξτε τους δύο «εκλεκτούς», που να είναι ποιοτικοί και γρήγοροι. Για να μην τρώτε όταν θα έχει τελειώσει το ματς και μάλιστα παγωμένο φαγητό. Κρίμα είναι.

Παγάκια στην κατάψυξη

Καλή η μπύρα κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως όταν τελειώσει και ο τελευταίος τι γίνεται; Αφού θα έχει προηγηθεί «κραιπάλη» με πίτσα ή σουβλάκια, χρειάζεται κάτι χωνευτικό, ώστε να αναλύσεις με τους φίλους σου όσα προηγήθηκαν στους αγώνες. Γι’ αυτό γεμίστε την κατάψυξη με παγάκια γιατί ένα ποτάκι (μπορεί και παραπάνω) είναι το κατάλληλο χωνευτικό!

Κατάλληλη παρέα

Καλά όλα τα παραπάνω, αλλά τι νόημα θα είχαν, αν βλέπατε μόνοι τα παιχνίδια; Όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα, πάρτε τηλέφωνο τους πιο «ποδοσφαιρικούς» σας φίλους (κυρίως αυτούς που δεν τρώνε παντόφλα) και βγάλτε το πρόγραμμα. Μια μέρα στο δικό σας σπίτι, μια μέρα στο άλλο και πάει λέγοντας. Έτσι, για να αλλάζετε και λίγο παραστάσεις.

Τηλεόραση στο μπαλκόνι

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και δεν ξέρω πόσο βόρεια μένει ο καθένας σας, όμως προσπαθήστε να βγείτε από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σας. Βγάλτε την τηλεόραση έξω στο μπαλκόνι ή αν είστε ακόμα πιο τυχεροί στον κήπο του σπιτιού σας. Μουντιάλ σημαίνει δροσιά και απόλαυση.

Δώρο στο έτερον ήμισυ

Φτάνουμε στο τελευταίο και το πιο βασικό. Ναι, το πιο βασικό. Γιατί πόσοι έχετε σύζυγο, αρραβωνιαστικιά ή σύντροφο που να είναι ποδοσφαιρόφιλη; Ελάχιστοι. «Ένα μήνα θα κρατήσει το Μουντιάλ»; «Θα έρχονται οι φίλοι σου στο σπίτι συνεχώς»; «Δε θα βγαίνουμε το Σαββατόβραδο»; Ειλικρινά, κάποια από τις παραπάνω ατάκες θα την έχετε ακούσει τις τελευταίες ημέρες. Γι’ αυτό, η καλύτερη λύση είναι να της πάρετε ένα δώρο. Μην τις ακούτε που λένε ότι δεν τις απασχολούν αυτά και θέλουν μόνο αγάπη. Με ένα δωράκι θα βρείτε την υγειά σας. Και όσο πιο ακριβό είναι, τόσο περισσότερη ησυχία θα... εξαγοράσετε τις επόμενες ημέρες!

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο