LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2016 14:38

Παραιτηθείτε ή μείνετε;

Τα τελευταία 24ωρα η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξαντλείται σε αυτό το ευτελιστικό δίλημμα, που αποδεικνύει την ένδεια πολιτικού οράματος και των δυο.

ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Η ΝΔ εξοφθάλμως χρησιμοποιεί ως όχημα το διαδικτυακό κίνημα “#paraitithite” σε μια προσπάθεια επικαιροποίησης του αφηγήματος των πρόωρων εκλογών, με το οποίο πολιτεύεται το τελευταίο τρίμηνο.

Μόνο που δεν επαρκεί να επενδυθεί με μια κάποια κοινωνική δυσαρέσκεια το αίτημα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες χωρίς παράλληλη ανάδειξη στην κοινή γνώμη του εναλλακτικού σχεδίου διακυβέρνησης, που αντιπροτείνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ούτε επίσης μπορεί να θεωρείται ότι μέσω των διαμαρτυριών του κινήματος “#paraitithite”, θα οικειοποιηθεί η ΝΔ το πολύ μαζικότερο κίνημα «Μένουμε Ευρώπη».

Ένα κίνημα στις απαιτήσεις και τα προτάγματα του οποίου, δυστυχώς, κανένα από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου δεν έχει απαντήσει επαρκώς προς ώρας αλλά αντιθέτως άφησαν να λοιδορηθεί από την κυβερνητική προπαγάνδα και να αλλοιωθεί ότι υποστηρικτής του κινήματος «Μένουμε Ευρώπη», σημαίνει «έχω φράγκα, είμαι αστός, θέλω μνημόνια και διεθνή πατρωνία».

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει στην συνταγή του εσωτερικού εχθρού και του διχασμού της κοινωνίας. Μια συνταγή, που αναμφισβήτητα απέδωσε το προηγούμενο διάστημα, γιατί τότε η κυβέρνηση εξακολουθούσε να λειτουργεί με την έξωθεν καλή μαρτυρία των αγνών προθέσεων, τώρα όμως η μνημονιακή διακυβέρνηση έφερε το λογαριασμό στην τσέπη των πολιτών με αύξηση φόρων  και συνέχιση της λιτότητας.

Ο υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ πιθανώς να αθωώνει ως αυταπάτη την οβιδιακή μεταμόρφωση του κατά τους 17 μήνες της διακυβέρνησης, να συνεχίζει να μην «ξεπλένει» στη συνείδηση του τα εγκληματικά λάθη του παλαιού πολιτικού συστήματος αλλά  πλέον έχει και ένα απτό δείγμα γραφής.

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Πύραυλοι κατά αεροπορικής βάσης06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο