LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΔημοσίευση: 13 Ιουλίου 2015 12:47

Συμφωνία: Ο Δρόμος προς την Ελευθερία

Η χώρα μετεωρίστηκε στην άκρη του γκρεμού και παρέμεινε όρθια...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Υπάρχει συμφωνία να μην φύγει η χώρα  από το ευρώ. Το αντίτιμο είναι βαρύ και ασήκωτο. Όμως, εάν δεν υπήρχε συμφωνία, η χώρα θα επέστρεφε σε συνθήκες «κατοχής» με συσσίτια, δελτίο για τρόφιμα και καύσιμα και εξαχρείωση για όλο το λαό. Τώρα, όλοι θα πληρώσουμε- ακόμη και για λάθη του Τσίπρα- και για να σωθεί η χώρα και για να βοηθήσουμε όσους δυσκολευτούν.

Σίγουρα πρέπει να πληρώσουν οι πλούσιοι , όχι κατά φορολογική δήλωση, αλλά με βάση την περιουσία τους, είτε είναι εντός είτε εκτός Ελλάδας, είτε την κρύβουν με εταιρείες , είτε όχι. Εκεί θα κριθεί η κυβέρνηση. Ο Τσίπρας επέλεξε τον δύσκολο, δύσβατο δρόμο από το κακοτράχαλο μονοπάτι. Επέλεξε να αφήσει πίσω την ακραία συνιστώσα που πρότεινε την δραχμή, που πρότεινε την ρήξη. Φυσικά και έχει ευθύνες .

Όμως, τώρα , όλοι πρέπει να τον στηρίξουν και να βοηθήσουν για το καλό της χώρας και της μελλοντικής γενιάς. Ελπίζω ότι τα κόμματα θα σταθούν στο ύψος της περίστασης και θα κάνουν το καθήκον τους. Τώρα, όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι η χώρα δεν θα έχει άλλη ευκαιρία. Αν δεν πετύχουμε τώρα, δεν θα έχει κανείς, καμία τύχη. Όλοι, πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω. Πρέπει να γίνουμε Έθνος που δίνει τον αγώνα για να κερδίσει την Ελευθερία του.

Η Ελευθερία  θα έλθει με την μάχη όλων για σταθεί η χώρα στα πόδια της. Η Ελευθερία θα έλθει με την ανάπτυξη , με τις μεταρρυθμίσεις, με την κατάργηση του πελατειακού κράτους, με την δουλειά, με την κοινωνική αλληλεγγύη, με την πάταξη της διαφθοράς, με την αποκαθήλωση των κατεστημένων- πολιτικών , οικονομικών και κοινωνικών-, με την ενότητα. Η Ελευθερία θα έλθει με την ανοικοδόμηση, ανασυγκρότηση, ανάπτυξη της χώρας που θα φέρει , με πόνο και δάκρυα του λαού , την απελευθέρωση από την επικυριαρχία των δανειστών. Διαφορετικά, θα έλθει ο «θάνατος». Μπορούμε σήμερα να ονειρευόμαστε την Ελευθερία γιατί δεν πεθάναμε χθες. Μπορούμε να ονειρευόμαστε γιατί υπάρχει συμφωνία.

 

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο