LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΔημοσίευση: 12 Μαΐου 2015 10:14

Η θανατηφόρα παγίδα

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν κατά το χθεσινό Eurogroup καθώς οι "εταίροι" μας χτύπησαν "φιλικά" στην πλάτη αλλά έσφιξαν κι άλλο τη θηλιά.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μου είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρο, ότι θέλουν την πλήρη υποταγή του Αλέξη Τσίπρα και γι αυτό θα το πάνε μέχρι τέλους. Δεν θα διακινδυνεύσουν να τους "σκάσει" η Ελλάδα στα χέρια αλλά θα το φτάσουν στο παρά πέντε.

Οι Ευρωπαίοι φρόντισαν με το κοινό ανακοινωθέν να "τελειώσουν" τον Βαρουφάκη και με τις "δηλητηριώδεις" δηλώσεις τους να στερήσουν κάθε διαπραγματευτικό χαρτί από την κυβέρνηση.

Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ με τον τρόπο τους "ναρκοθέτησαν" τη συζήτηση για δημοψήφισμα. Ο πρώτος προτρέποντας μας να το κάνουμε, ενώ είναι γνωστή η απέχθεια των Γερμανών στα δημοψηφίσματα ενώ ο δεύτερος ξεκαθάρισε πως και να θέλουμε πλέον δεν προλαβαίνουμε, γιατί θα χρεοκοπήσουμε μέχρι τότε.

Τα χρήματα πλέον τελείωσαν. Άλλωστε το Δ.Ν.Τ το πληρώσαμε με λεφτά που μας υπέδειξαν ότι υπήρχαν για το Ταμείο σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας.

Δεν γνωρίζω αν η κυβέρνηση μπορεί να βρει κι άλλους "σκελετούς στην ντουλάπα" για να καλύψει τις υποχρεώσεις της αλλά είναι φανερό πως πρέπει πια να πάρει τις οριστικές της αποφάσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας μας είχε πει κάποια στιγμή ότι αν ήθελαν να τελειώσουν την Ελλάδα θα το έκαναν στις 20 Φεβρουαρίου. Ωστόσο ήταν πολύ νωρίς ακόμη και γι αυτούς. Προφανώς δεν ήθελαν να τους κατηγορήσουν ότι κατέστρεψαν μια χώρα επειδή ο λαός της εξέλεξε  μια αριστερή κυβέρνηση. Έδωσαν λοιπόν χρόνο και άρχισαν να την πριονίζουν.

Άφησαν την Ελλάδα να "καθυστερεί" και τώρα πια την καλούν να πιάσει το "σωσίβιο" που της πετούν αν θέλει να σωθεί.

Το παιχνίδι ήταν στημένο. Η παγίδα είχε στηθεί και πέσαμε μέσα...

Ο χρόνος εξαντλήθηκε και η σκληρή πραγματικότητα είναι ante portas...

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο