LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2015 16:11

Ο αποκεφαλισμός του Ιωάνη

Το θέμα είναι τώρα, κατά πόσον θα μπορέσει να κάτσει ο Γιάνης σε ρόλο "κομπάρσου".

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την "κεφαλή επί πίνακι" του Γιάνη παρέδωσε στους ευρωπαίους ο Αλέξης Τσίπρας μετά τον "χορό των επτά πέπλων" που έλαβε χώρα στο Eurogroup.

Αποτελούσε κοινό μυστικό, το έλεγαν όλοι (και εξακολουθούν να το υποστηρίζουν) ότι ο πρώτος που θα έτρωγε το κεφάλι του, θα ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Βεβαίως περίμεναν οτι θα " πλήρωνε τη νύφη", μόλις τελείωνε η διαπραγματευση, στον πρώτο ανασχηματισμό.

Ομως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Το εφιαλτικό διήμερο που πέρασε στην Ρίγα της Λετονίας, όπου προτιμούσε να πίνει μπύρες με τους συνεργάτες του, αντί να πάει στο δείπνο των Υπουργών Οικονομικών ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μήπως άλλωστε το "μίσος" που επικαλέστηκε ο Γιάνης απο τους ομολόγους του, το προκάλεσε ο ίδιος με την υπέρμετρη αλαζονεία και εγωπάθεια του;

Ειναι αλήθεια πως όσο ελκυστικό κι αν ήταν το στυλ Βαρουφάκη στην αρχή, πλέον έχει καταντήσει κουραστικό. Και μετά το αρχικό σοκ που πέρασαν οι Ευρωπαίοι από την αντικομφορμιστική του συμπεριφορά, έβγαλαν τα "όπλα" και "καθάρισαν" σε μια συνεδρίαση τον "ανυπότακτο Γαλάτη".

Άλλωστε ειχε αρχίσει να "κουράζει" και το Μαξίμου με την συμπεριφορά του και πλήθαιναν διαρκώς οι εισηγήσεις προς τον πρωθυπουργό ακόμη και για αποπομπή του απο την Κυβέρνηση.

Τελικά, ο Αλέξης Τσίπρας παρέδωσε τα "κλειδιά" της διαπραγμάτευσης στον Ευ...κλείδη στην προσπάθεια του να "ξεκλειδώσει" τη συμφωνία.

Τώρα, κατά πόσον θα μπορέσει να κάτσει ο Γιάνης σε ρόλο "κομπάρσου",θα το δείξει η Ιστορία. Κομματάκι δύσκολο το βλέπω...

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)18:18Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο