LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΔημοσίευση: 24 Φεβρουαρίου 2015 09:28

Τα ιερά τοτέμ που αδικούν την ιστορία τους

Την ώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων έβλεπε με ανακούφιση τη συμφωνία στο Eurogroup, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άρχιζαν το αντάρτικο…

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Και ξαφνικά ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων έβλεπε με ανακούφιση την περασμένη Παρασκευή τη συμφωνία στο Eurogroup, μια σειρά απο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτη την "ιερή αγελάδα" της Αριστεράς, τον Μανώλη Γλέζο, άρχισαν το αντάρτικο.

Με συγχωρείτε αλλά κάποια πράγματα αδυνατώ να τα κατανοήσω. Ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γιατί συνέβαλλε στην ψευδαίσθηση ότι την επόμενη των εκλογών η νέα κυβέρνηση θα καταργούσε το μνημόνιο και θα έδιωχνε την τρόικα.

Μα πιστεύει κανείς ότι η πλειοψηφία όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, του έδωσαν εντολή να βγάλει τη χώρα από την ευρωζώνη; Να τα σπάσει με τους «εταίρους»; Να κάνει το σύγχρονο Κούγκι;

Είναι πολυ γελασμένος οποίος το πιστεύει αυτό. Οι πολίτες ζήτησαν απο τον Τσίπρα να διαπραγματευτεί σκληρά και να κερδίσει οτι μπορεί περισσότερο, γιατί δικαίως δεν εμπιστευόταν πια τους προηγούμενους. Και εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τη στάση και την τακτική που ακολούθησε ο πρωθυπουργός στις διαπραγματεύσεις σε απίστευτα ποσοστά όπως καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις.

Τη στιγμή λοιπόν που βρέθηκε συμβιβασμός, αφού προηγουμένως είχαν φύγει 20 δις ευρώ απο τις τράπεζες από τον φόβο και τον πανικό να μην επιτευχθεί συμφωνία, το «τοτέμ» της Αριστεράς βρήκε την ευκαιρία να χτυπήσει. Και όλα αυτά ενώ ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Με συγχωρείτε αλλά εγώ έχω μάθει στη ζωή μου πως όταν διαφωνείς με κάτι, το έντιμο είναι να παραιτηθείς και να παραδώσεις την έδρα σου.

Εκτός αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να συνεχίζεις εν έτη 2015 το αντάρτικο. Το σημαντικό όμως είναι να μην αδικείς την ιστορία σου. Και δυστυχώς τα σύμβολα το συνηθίζουν... Κρίμα!

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο