LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /Κυριάκος ΚαψήςΔημοσίευση: 09 Δεκεμβρίου 2014 23:50

Η «παράταση» του Μίτσελ και ο εκνευρισμός του Μήτρογλου

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδος, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους «32» του Europa League.

Κυριάκος Καψής

Η Ατλέτικο δεν έκανε το χατίρι στους «ερυθρολεύκους», αφού δεν κατάφερε να νικήσει τη Γιουβέντους στο Τορίνο και η ελληνική ομάδα κατέκτησε τελικά την 3η θέση του ομίλου.

Οι πανηγυρισμοί του Μίτσελ στα γκολ των Πειραιωτών, έδειχναν ανακούφιση. Γνώριζε και ο ίδιος, ότι αν ο Ολυμπιακός, έχανε από τη Μάλμε, θα επέστρεφε στην πατρίδα του, αφού τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, είχαν προβληματίσει τη διοίκηση της ομάδας. Έτσι, ο Ισπανός τεχνικός, πήρε «παράταση».  Απομένει να δούμε τι θα γίνει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θα καταφέρει άραγε να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του κόσμου; Μάλλον θα το δείξουν τα αποτελέσματα.

Ένα ακόμη πρόσωπο στην αναμέτρηση με τους Σουηδούς, ήταν ο Κώστας Μήτρογλου. Η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής επιθετικός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και έχει δεχθεί έντονη κριτική. Έτσι, όταν πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του, δεν ήθελε να πανηγυρίσει. Και όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο, κατάλαβαν από την αντίδρασή του, ότι δεν είχε διάθεση και παράλληλα, έστελνε με αυτό τον τρόπο, μία απάντηση προς τον κόσμο. Ο εκνευρισμός, ήταν χαραγμένος στο πρόσωπό του. Όλοι γνωρίζουν την αξία του, απλά αυτή την περίοδο, δεν είναι σε φόρμα, όπως λέμε στην ποδοσφαιρική γλώσσα.

Η… πρόκριση πάντως του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, δεν κρύβει τις αδυναμίες της ομάδας, η οποία θέλει οπωσδήποτε ενίσχυση, κυρίως στην αμυντική της γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα κάνει μετεγγραφές, ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Άλλωστε, δεν θα βάλει και λίγα εκατομμύρια στα ταμεία του.

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός, είναι επίσης, ότι με τη νίκη αυτή, η Ελλάδα πήρε πόντους. Και επειδή έχουμε χάσει αρκετό έδαφος στην ειδική βαθμολογία της UEFA, είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε βαθμούς, τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από τον Αστέρα Τρίπολης, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του  Europa League, έστω κι αν οι δύο ομάδες, είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Για τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, αφού θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Γκινγκάμπ, για να πάρει και αυτός την πρόκριση, στους «32» του Europa League.

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος11:42Χρήστος Καλλιάνος: Σκέφθηκα να κάνω άτυπη “ευθανασία” στον πατέρα μου (βίντεο)11:28Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Και η ψυχολογική κακοποίηση;08:09Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο