LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΩΧΟΣΔημοσίευση: 10 Νοεμβρίου 2014 08:30

Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει...

Το διπλό του Παναθηναϊκού στο ντέρμπυ της Τούμπας, τα έφερε όλα «τούμπα».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΩΧΟΣ

Ο ΠΑΟΚ διατηρεί την πρωτοπορία, αλλά πλέον η διαφορά πήγε στους 2 βαθμούς από τον Ολυμπιακό, ενώ και το «τριφύλλι», διατηρείται ζωντανό. Περιμένοντας την μάχη στο Καραϊσκάκης, των δύο πρώτων, ο Δικέφαλος έχει να περάσει και από την Τρίπολη. Όλα μένουν ανοιχτά λοιπόν και διατηρούν το ενδιαφέρον ζωντανό.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί την πρώτη του ήττα, αλλά και την πίεση τώρα. Ο κόσμος του, φανταστικός, χειροκρότησε στο τέλος. Το ζητούμενο όμως είναι, αν θα έχουν καθαρό μυαλό και ο Αναστασιάδης με τους παίκτες του. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν το είχαν, και με την απουσία των τριών καθοριστικών ακραίων του (Σκόνδρας, Ρατς, Μακ) για το παιχνίδι ανάπτυξης, δεν μπόρεσε να διασπάσει την κλειστή άμυνα (οι σέντρες ήταν εύκολη λεία για Σίλντενφελντ και Κουτρουμπή). Είναι περισσότερο η πνευματική κόπωση, από την φυσική, που θα καθορίσει την τύχη του, στην δύσκολη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός έχει αδικήσει τον εαυτό του, στα εκτός έδρας ματς, του Ελληνικού πρωταθλήματος, με βάση το υλικό του. Είναι φανερό, πως η Ευρώπη απορροφά την ενέργεια και την προσοχή, των πολλών ξένων του. Είναι θέμα, πώς ο Μίτσελ θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες στα αποδυτήρια (ήδη μοιάζει να έχει προκύψει θέμα με τον Κασάμι, τουλάχιστον βάσει των δηλώσεων του Ισπανού κόουτς); Επίσης θα πρέπει να δούμε, και στο αγωνιστικό μέρος, ποιες λύσεις θα σκαρφιστεί ο Μίτσελ για τις κλειστές άμυνες.

Ο Παναθηναϊκός αγοράζει χρόνο. Η επιστροφή του Μπεργκ θα του προσθέσει ποιότητα, ενώ λογικά και ο Αναστασίου, θα ξαναβρεί τα «πατήματα» της ομάδας, παρά τις ανορθογραφίες στο ρόστερ.

Υπάρχουν και οι δύο εκπλήξεις: ο Αστέρας Τρίπολης, με το ποιοτικότατο ρόστερ, που θα δοκιμαστεί εφέτος, για το αν μπορεί να ανεβεί ένα σκαλί παραπάνω. Και η εκπληκτική Καλλονή. Η νησιωτική ομάδα έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, αλλά και ρόστερ για να πλασαριστεί στην 5άδα και να παίξει στα πλέι-οφ, από την στιγμή που ο Ατρόμητος παραπατά.

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός06:14Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο