LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣΔημοσίευση: 01 Ιουλίου 2014 12:40

Νέο ξεκίνημα

Ποτέ και κανέναν δεν ωφέλησε το κλάμα πάνω απο το χυμένο γάλα. Δεν αλλάζει τίποτα η εσωστρέφεια που θα προκαλέσει επιπλέον τριβές σε μία ομάδα με ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, όπως είναι η Εθνική Ελλάδος.

ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ

Ολοι συμφωνούν τώρα ότι χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία, που όμοια της δύσκολα θα έχουμε ξανά.

Σε αυτό το ματς με την Κόστα Ρίκα ο προπονητής δεν βοήθησε τους παίκτες αλλά και οι παίκτες δεν είχαν καθαρό μυαλό , τους έπνιξε η επιθυμία ή  και το άγχος της ομάδας που πρέπει να κερδίσει, ειδικά όταν απο το 65 και έπειτα και για 55 λεπτά, οι Κοσταρικανοί έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές.

Αλλά, αυτά δεν αλλάζουν πια.

Ο Ρανιέρι έρχεται, η Εθνική έχει καλή κλήρωση στο Ευρωπαικό του 2016, οι οιωνοί είναι θετικοί.

Απο την τωρινή Εθνική Ελλάδος, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έχουν ρόλο και στη συνέχεια, καθώς τους βοηθά η ηλικία τους.

Οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Μανιάτης, Σάμαρης,Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης , Καρνέζης αλλά και οι Τοροσίδης, Χολέμπας, Σαμαράς, ίσως και ο 33χρονος αλλά σε καλή κατάσταση Σαλπιγγίδης, θα είναι εδώ.

Πλέον,έχει εξασφαλισθεί η συνέχεια, με ομαλό μάλιστα τρόπο.

Μένει να αποφασίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε, ώστε να δυναμώσουμε την Εθνική ομάδα και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα απο τη διαδικασία αναβάθμισης του πρωταθλήματος μας και ενίσχυσης της ελληνικότητας του χαρακτήρα του, καθώς οι ξένοι ποδοσφαιριστές αυξάνονται αντί να περιορίζονται και οι θέσεις για τους Ελληνες παίκτες είναι περιορισμένες.

Γιατί , για το πρωτάθλημα που έχουμε και για την παραγωγή ταλέντων που παρουσιάζουμε, μάλλον, αυτή η Εθνική ομάδα είναι καλύτερη σε σχέση με εκείνη που θα αξίζαμε, πράγματι, να έχουμε.....

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας08:37Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίση07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο