LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΜΠΙΖΟΓΛΗ ΡΙΤΣΑΔημοσίευση: 08 Απριλίου 2014 05:34

Αρένα

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε … «μια ωραία ατμόσφαιρα» που έλεγε και ο Ηλιόπουλος!

ΜΠΙΖΟΓΛΗ ΡΙΤΣΑ

Ακούγονται απίστευτα πράγματα. Εκτοξεύονται οι πιο βαριές κατηγορίες. Χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα, στο βωμό του σκοπού. Πέφτει ξύλο και βρισιές με το τουλούμι μέσα στη Βουλή. «Στολίζει» ο ένας τον άλλο με ότι περνάει από το μυαλό του, σε κάθε ευκαιρία . Μηδενίζονται θεσμοί, άνθρωποι και καταστάσεις με την μέθοδο: «περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε»….Και όμως δεν ανοίγει ρουθούνι.

Γίνονται με όχημα …το καλό μας! Από πίστη στην διαφάνεια και την αλήθεια!
«Έτσι είναι αν το έτσι νομίζετε» !

Η πολύχρονη κρίση έβγαλε στην επιφάνεια μια θάλασσα «σκουπίδια», που παραμένουν στον αφρό και συνεχίζουν ανενόχλητα την τοξική τους δράση στη ζωή μας.

Και ενώ παρακολουθούμε το σαρκοβόρο θέαμα της αρένας , κάτω από τα μάτια μας περνούν… τέρατα χωρίς να το πάρουμε είδηση.
Ποιος πραγματικά ξέρει τι θα φέρει στη ζωή μας το περίφημο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή; Ποιος έγινε σοφότερος βλέποντας τη συζήτηση στο Κοινοβούλιο; Βουλωμένο γράμμα η απάντηση. Κανείς ή έστω λίγοι.

Με μέσες-άκρες πορευόμαστε μέχρι να τα βρούμε μπροστά μας, φάντη-μπαστούνι.
Είναι η πρώτη φορά; Όχι και δυστυχώς όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν θα είναι και η τελευταία.

Αντί να πηγαίνουμε μπροστά πηγαίνουμε πίσω . Αναστήθηκαν η «υποκλοπή», η παρακολούθηση, ο «κοριός», η κρυφή κάμερα σε διαστάσεις καρφίτσας και μπήκαν με το έτσι θέλω στο δημόσιο διάλογο.

Μοιάζει σαν να άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και όποιον πάρει ο χάρος.
Είναι τα φεγγάρια; Είναι οι εκλείψεις του Απριλίου; Είναι η ώρα που το παρασκήνιο γίνεται προσκήνιο; Είναι η ώρα που βλέπουμε τι υπάρχει πίσω από την κουίντα;

Λένε ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή. Ας ελπίσουμε ότι η νέα μέρα θα στείλει τους καλικάντζαρους εκεί που τους πρέπει…

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο